Artikeln innehåller reklamlänkar

Höstens stora beautytrender 2019

24 jun, 2019 
Beatuytrender 2019
Glossigt, bärigt eller metalliskt – höstens stora beautytrender är här för 2019. Och de bästa produkterna att skapa de trendiga lookerna med!
Annons

Höstens visningar för AW 19/20 är klara och starkt lyser många härliga beautytrender för både hud, mejk och hår. En kavalkad av härligt metalliskt glitter, flawless hy och bäriga läppar.

ELLEs beautyredaktör Carin Hellman listar de mest spännande trenderna för hösten 2019.

1. ”Glass-skin”

Backstage Givenchy AW 19.
Backstage Givenchy AW 19.

Begreppet ”glass skin” kommer som så många andra beautytrender från Korea. En beskrivning av en hy som, med rätt produkter ger sken av en perfekt, porlös hy med mycket fukt, så kallat ”dewy honey skin”.

2. Perfekt produkt

Make the Make, Bisabol hydrating oil primer.
Make the Make, Bisabol hydrating oil primer.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Bisabol hydrating oil primer från Make the make ger det fantastisk lyster och fixerar makeupen. Finns att köpa här. 

Annons

3. Fejkade fransar

Dior backstage AW 19.
Dior backstage AW 19.

Frans och eyeliner extra allt – en extrem twiggy-look hittar vi på Diors AW 19-visning. Ett mer bärbart alternativ är att grabba tag i en riktigt bra volymmascara för att fejka fylliga fransar.

4. Perfekt produkt

Dior Pump'n volume.
Dior Pump’n volume.

Pumpa upp fransvolymen ordentligt med Pump’n volume från Dior. Finns att köpa här.  (länk till Kicks)

Annons

5. Hårklippet

Backstage Oscar de La Renta AW 19.
Backstage Oscar de La Renta AW 19.

Håraccessoarstrenden fortsätter – och som vi älskar den! Piffa till en klassisk låg hästsvans med fint dekorerade spännen, som här hos Oscar de La Renta.

6. Perfekt produkt

Hårclips med löv från Glitter. Finns att köpa här.  (länk till butik)

Annons

7. Matt och mörkt

Backstage Beccaria AW 19.
Backstage Beccaria AW 19.

Den bäriga, matta läppen gör åter sitt intåg på beautyscenen. Här i kombination med en i övrigt sparsmakad makeup hos Beccaria AW19.

8. Perfekt produkt

Glossier Generation G.
Glossier Generation G.

Glossiers läppstift Generation G ger det där perfekt, matta finishen. Precis som när du biter av stiftet på ett papper! Finns att köpa här. 

Annons

 9. Metallicmejk

Backstage Halpern AW 19.
Backstage Halpern AW 19.

En underbar discokula till ögonmakeup hittar vi backstage hos Halpern. ”The sky is the limit” när det kommer till att skapa kreativa ögonmakeuper med glitter i höst – allt du behöver är en perfekt glitterskuggepalett.

10. Perfekt produkt

NYX Glitter goals.
NYX Glitter goals.

Glitter Goals-paletten från NYX Cosmetics är en riktigt härlig, kreativ discokula till ögonskuggspalett. Finns att köpa här.  (länk till butik)

Annons

11. Peachy peach!

Backstage Fashion East AW 19.
Backstage Fashion East AW 19.

Piggt perfekt rouge – i peachy peachig ton är den perfekta övergången från sommarens bronzer till höstens rouge. Backstage på Fashion East hittade vi en ljuvlig kombo av läppar och kinder i aprikos.

12. Perfekt produkt

Indy beauty Make me blush rouge Inez.

Indy Beautys färgsprakande Make me blush rouge Inez är härligt uppiggande och perfekt på kind. Finns att köpa här.  (länk till butik)

Annons

Läs mer här:

Annons