Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Hollywoodkändisarnas skönhetsfavoriter – under 160 kronor

26 aug, 2021 
Bra skönhet behöver inte kosta en förmögenhet – det kan även Hollywoodeliten skriva under! Här är 7 budgetfavoriter, för alla plånböcker.
Annons

Vad är hemligheten till Scarlett Johanssons strålande hud och vilken är Gigi Hadids go to-produkt när sovtimmarna blivit något få? Glädjande nog är det produkter som inte kostar multum för det visar sig att även kändisarna har sina budgetfavoriter!

Här är listan på 7 produkter – under 160 kronor!

Hollywoodkändisarnas budgetfavoriter

Gigi Hadids favoritconcealer, Instant anti-age the eraser eye concealer – Maybelline

Gigi hadid maybelline
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Instant anti-age the eraser eye concealer är en concealer lämpad att använda under ögonen för att täcka mörka ringar. Och wow! Concealern som kostar 119 kronor, presterar precis som dyrgriparna. Det är modellen Gigi Hadid också villig att hålla med om. Budgetkapet är nämligen (delvis) hemligheten till hennes snygga canvas.

Annons

Meghan Markles favoritkräm, Aquaphor soothing skin balm – Eucerin

Meghan Markle Eucerin
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Till och med kungligheter föredrar budget framför lyx! En av Meghan Markles favoritkrämer är nämligen Aquaphor soothing skin balm som kostar 79 kronor. SOS-krämen kan användas på kroppen och i ansiktet och är utmärkt att använda i det kalla Sverige. Ett superkap med andra ord!

Kendall Jenners favoritläppbalsam, Cicalfate Lips – Avène

Kendall Jenner Avene
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Supermodellens räddare i nöden mot torra läppar är ett budgetkap som kostar, hör och häpna, 109 kronor! Cicalfate lips innehåller bland annat ricinolja, bivax och zink som alla verkar återfuktande för huden. Och det bästa av allt? Läppbalsamet är en riktig universalkräm och kan även användas på torra armbågar, nariga nagelband och till och med spruckna hälar.

Annons

Reese Witherspoons favoritrengöring, Gentle skin cleanser – Cetaphil

Reese Witherspoon
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Cetaphil ser inte mycket ut för världen, men låt dig inte luras av de oglammiga förpackningarna. Innehållet i produkterna levererar på topp! En riktig stjärnprodukt är Gentle skin cleanser som också är skådisen Reese Witherspoons favorit. Mild, effektiv – och riktigt plånboksvänlig. Reese favoritrengöring kostar till exempel 99 kronor för generösa 236 milliliter.

Annons

Scarlett Johanssons favoritserum, Hyaluronic acid – The Inkey List

Scarlett Johansson the inkey list
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Scarlett Johanssons favoritserum Hyaluronic acid kostar blygsamma 85 (!) kronor. The Inkey List är kända för att ha enkla produkter, med ett tydligt syfte, till en billig peng. Det är alltså det återfuktande serumet med hyaluronsyra som står bakom skådisen snygga lyster!

Leigh-Anne Pinnocks favoritmascara, Lash sensational sky high mascara – Maybelline

Leigh-Anne Pinnock
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Leigh-Anne Pinnock, en av sångarna i gruppen Little Mix, är en av många (ungefär hela TikTok), som älskar Lash sensational sky high mascara. Mascaran, som kostar 159 kronor, ger en riktig lösfrans-effekt och har en borste som passar alla fransar.

Annons

Ashley Grahams favoritkräm, Skin food – Weleda

Ashley Graham weleda
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Supermodellen och kroppsaktivisten Ashley Graham är en av många som älskar den klassiska och nästintill kultförklarade produkten Skin food från Weleda. Krämen är en multiprodukt som kan användas överallt. I ansiktet, på kroppen, till torra läppar och trasiga nagelband... Ja, till och med som highlighter! Helt klart värd sina 129 kronor, med andra ord.

TV: Se Hollywoodstjärnorna som började sin karriär med skönhetstävlingarBrand logo
TV: Se Hollywoodstjärnorna som började sin karriär med skönhetstävlingar

Foto: TT

Annons