Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

11 kändisar utan sin signaturlook – en del går knappt att känna igen

12 maj, 2021 
Gwen Stefani, Kim Kardashian, Kate Hudson
Vissa har lättare för förändring, andra går knappt att känna igen utan sin signaturlook. Här är 11 gånger kändisar bjudit på en ordentlig överraskning, genom att trotsa sitt signum.
Annons
5 kändisars hårfärger genom tidernaBrand logo
5 kändisars hårfärger genom tiderna

Gwen Stefani och hennes röda läppar, Kate Hudson och hennes blonda svall – och såklart Billie Eilish blockfärgade hår... Alla har hittat sin signaturlook! Och visst är det viktigt att våga lämna sin comfort zone lite då och då, men det är också chockerande att se kändisar utan sitt signum! Här är 11 gånger Hollywood-eliten har överraskat oss ordentligt – så pass att en del knappt går att känna igen!

Taylor Swift

Taylor Swift

Röda läppar och en kattig eyeliner – det har verkligen blivit Taylor Swifts signum! När hon 2016 gick röda mattan utan färg på fransraden och med ljusrosa läppar, var alla tvungna att gnugga ögonen för att se om det faktiskt var hon.

Annons

Emma Stone

Emma Stone

Vi är vana att se Emma Stone i sitt kopparröda svall, men på Metgalan 2016 chockerade hon alla när hon kom med ett mörkbrunt, nästan svart, spegelblankt hår.

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Inte en röd matta utan ett rött läppstift om du frågar sångerskan Gwen Stefani. Gärna också i kombo med en elegant eyeliner och en vinge som svävar högt. På Billboard Music Awards för fem år sedan kom hon däremot utan färg på läpparna och med en mer avskalad ögonsminkning. Wow!

Annons

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim byter frisyr (eller peruk) lika ofta som många byter underkläder, och till och med Kims frisör Chris Appleton har fullt upp att hinna med i svängarna. Första gången vi såg hennes platinablonda svall stannade hela världen – och alla frisörer slet sig förtvivlat i håret. Helt plötsligt skulle alla gå från korpsvart till isblont.

Margot Robbie

Margot Robbie

Skådespelerskan Margot Robbie gjorde storslagen succé när hon kom i en snygg (och riktigt trendsäker) lugg, på årets Oscarsgala. Hennes ljusblonda hår, som hon haft så länge vi kan minnas, var också nyansen mörkare.

Annons

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Vi har sett Anne Hathaway i olika klipp sen hon gjorde entré i Hollywood för 20 år sedan. Men signaturen har alltid varit brunett och därför fick alla en rejäl chock när hon entrade röda mattan med blond pixie cut år 2013.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Legally blonde-skådisen Reese Witherspoon har haft håret lika ljust som Elle Woods, så länge vi har sett henne i Hollywood. Med ett kort undantag... Inför lanseringen av filmen Mud, färgade Reese håret brunt och gick knappt att känna igen!

Annons

Billie Eilish

Billie Eilish

Fram till nyligen har vi förknippat sångerskan med kolsvarta längder och neongrön utväxt. Men tji fick vi, för det spekuleras om att Billie har lurat oss alla med en peruk! När vi istället fick se det blonda svallet som gömde sig under... ja, då är det en helt annan människa vi ser! Är det en Lady Gaga-förvandling 2.0?

Kate Hudson

Kate Hudson

Det är lätt att förknippa Kate Hudson med änglaliknande lockar och ett blont svall. Men det var faktiskt bara tre år sedan hon kapade håret och rockade en kortklippt pixie cut. Nu är hon däremot tillbaka till sin signaturlook.

Annons

Zoë Kravitz

Zoe Kravitz

Big little lies-skådisen Zoë Kravitzs signaturlook är flätor och hår så långt att det nästan rör rumpan. Men har testat både kortklippt och platinablont. År 2017 gick hon från svart svall till isprinsessa över en natt!

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel

Det var visserligen nästan 20 år sedan Zooey Deschanel lämnade sitt bruna signum för att testa en betydligt kortare, och betydligt ljusare bob.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons