Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Titta in i Hermès nya hem i Stockholm

09 okt, 2020 
Hermèsbutik Stockholm
Idag slog Hermès upp portarna till sitt nya hem på NK i Stockholm. Titta in i den exklusiva Hermèsbutiken belägen på entréplan.
Annons

Med fönster ut mot Hamngatan i Stockholm är Hermès efterlängtade butik äntligen på plats. Idag, den 9 oktober slog det franska lyxmodehuset upp portarna till nya butiksytan på NK i Stockholm. Skandinavisk design och känsla återspeglas samtidigt som ett större utbud av skor, accessoarer och siden erbjuds – där hittas också för första gången möbler ur det anrika modehusets Maison-kollektion. Butiken rymmer även, som en av få i världen, en separat del för beauty där deras lyxiga läppstift från både den nya och andra kollektionen Rouge Hermès Limited Edition finns att köpa.

Skandinavisk inspiration

Butikens design är inspirerad av Stockholms historiska stadssilhuett och stadens närhet till naturen, med varma accenter i trä och en ljuvlig palett i dämpad rosa, gul okra, koppar och mineralgröna nyanser. Resultatet är en interiör som domineras av organiska former, mycket ljus och en känsla av rymd – en idealisk miljö för att upptäcka det franska husets sexton métiers. Missa inte!

Annons

TITTA in i HermÈS NYA butik på NK I Stockholm:

Hermès omtalade beautysortiment finns att köpa i den nya butiken på NK i Stockholm.

Annons

Foto: Patrik Lindell/Hermès

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons