Titta in i Hermès nya hem i Stockholm

Hermèsbutik Stockholm

Idag slog Hermès upp portarna till sitt nya hem på NK i Stockholm. Titta in i den exklusiva Hermèsbutiken belägen på entréplan.
09 oktober, 2020

Med fönster ut mot Hamngatan i Stockholm är Hermès efterlängtade butik äntligen på plats. Idag, den 9 oktober slog det franska lyxmodehuset upp portarna till nya butiksytan på NK i Stockholm. Skandinavisk design och känsla återspeglas samtidigt som ett större utbud av skor, accessoarer och siden erbjuds – där hittas också för första gången möbler ur det anrika modehusets Maison-kollektion. Butiken rymmer även, som en av få i världen, en separat del för beauty där deras lyxiga läppstift från både den nya och andra kollektionen Rouge Hermès Limited Edition finns att köpa.

Skandinavisk inspiration

Butikens design är inspirerad av Stockholms historiska stadssilhuett och stadens närhet till naturen, med varma accenter i trä och en ljuvlig palett i dämpad rosa, gul okra, koppar och mineralgröna nyanser. Resultatet är en interiör som domineras av organiska former, mycket ljus och en känsla av rymd – en idealisk miljö för att upptäcka det franska husets sexton métiers. Missa inte!

TITTA in i HermÈS NYA butik på NK I Stockholm:

Hermès omtalade beautysortiment finns att köpa i den nya butiken på NK i Stockholm.

Foto: Patrik Lindell/Hermès

LÄS MER:

Beige och vitt i höst – 22 trendplagg du inte får missa

Hermès AW20 – se hela kollektionen här!

Därför är Hermès Carré Club-utställningen i Paris ett måste!