Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Harry Styles lanserar skönhetsmärke – det här vet vi

03 jun, 2021 
Harry Styles i boa på grammisgalan
Från boyband-medlem till beautyguru – det är sant! Superstjärnan Harry Styles sägs nu ha registrerat sitt skönhetsmärke Pleasing tillsammans med sin före detta assistent Emma Spring. Här är allt vi vet om det nya kändisbrandet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 beautytrender 2021Brand logo
7 beautytrender 2021

Selena Gomez, Lady Gaga, Rihanna, Miranda Kerr, Kylie Jenner och Kim Kardashian… Att kändisar släpper skönhetsmärken är nästan lika självklart som att en artist släpper ett nytt album. Trenden har även nått Sverige. Kolla bara på Bianca Ingrossos succémärke Caia, influencern Ida Warg som slog igenom med brun utan sol-produkter, men idag har breddad sortimentet och har både hår- och kroppsvård, och beautyinfluencern Wilma Holmqvist som gör megahyllade makeupborstar och nu även valt att satsa på hudvård.

Harry Styles skönhetsmärke

Nästa man på tur att släppa skönhetsmärke verkar vara ingen mindre än Harry Styles. Den före detta One direction-stjärnan har enligt Us Weekly nämligen registrerat varumärket Pleasing som ett parfym- och kosmetikföretag i Storbritannien.

Harry Styles på Met gala
Harry Styles vågar testa sig fram vad gäller stil!

Det här vet vi om Harry Styles skönhetsmärke Pleasing

Harry Styles har blivit en riktig modeikon. I slutet av 2020 såg vi honom pryda omslaget av Vogue iklädd klänning och kavaj och tidigare i år kom han till Grammisgalan med en fjäderboa runt halsen. En egen klädlinje hade kanske inte varit ett så otippat drag från herr Styles, men ska vi tro spekulationerna är det alltså skönhetsbranschen han väljer att gå in i.

Annons

I företagsbeskrivningen för Pleasing, sägs bolaget vara registrerat som ett parfym- och kosmetikföretag, där Harry Styles står som direktör för verksamheten, men även hans före detta assistent Emma Stone ska finnas med på dokumenten där hon står som "company director".

Harry Styles på flygplats
Harry Styles har ofta snyggt målade naglar!

Om och när företaget faktiskt släpps är ännu inte helt klart. Harry själv har inte kommenterat något, men internet är eld och lågor över nyheten. Vågar vi hoppas på några snygga nagellack? Stjärnan själv är nämligen ett stort fan av färger på klorna!

Vill du veta mer om Harry Styles skönhetsmärke? Här är all info du behöver – och här hittar du produkterna.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons