Här öppnar Chanel fler beauty boutiques i Sverige

Goda, glada beautynyheter – Chanel öppnar fler beauty boutiques i Sverige där du kan köpa modehusets eftertraktade makeup, hudvård solglasögon och accessoarer. ELLE vet var i landet det nu finns fler möjligheter att inspireras och köpa deras beautyprodukter!
02 november, 2020

Upplyftande nyheter för alla oss som älskar Chanel – nu öppnar nämligen modehuset fler av sina ljuvligt inspirerande beauty boutiques i Sverige.

chanels butik i stockholm

Beauty boutiquen på Mäster Sameulsgatan i Stockholm.

Chanels beauty-heaven är fysiska butiker som har modehusets alla klassiska parfymer och fine fragrance, makeup, hudvård samt solglasögon.

I boutiquerna kan du frottera dig med makeup, skincare och doft, samt solgalsögon och accessoarer.

Sedan tidigare finns två butiker i Malmö och Stockholm samt en i Göteborg. Och nu öppnar en ny butik i Nordstan i Göteborg, samt en avdelning i Åhlèns City och en i Täby Centrum utanför Stockholm.

De nya butikerna kommer precis som de tidigare att inspirera och ge oss möjligheten att köpa allt från Chanels exklusiva parfymlinje Les Exclusifs och Les Eaux de Chanel, Chanels kompletta makeupsortiment och skincare. Du kan även boka makeup- och hudvårdskonsultationer.

Chanels Holiday collection 2020 är inspirerad av den klassiska Chanel-kedjan i svart och guld.

Och nu från 1 november finns även Chanels ljuvliga Holiday collection 2020 i butikerna.

Bronz och guld i The illuminating blush powder och ögonskugga Ombre Première.

I år heter den LES CHAÎNES D’OR DE CHANEL och är inspirerad av Chanels klassiska kedja i svart och guld.

Chefsmakeupartist Lucia Pica har tagit fram en ljuvlig kollektion makeup med guldigt lack, skuggor och highlighter att förgylla jul- och nyårshelgen med.

Chanel holiday collection 2020, makeup av chefsmakeupartist Lucia Pica.

Kollektionen lanseras även på Chanels svenska hemsida där du som inte har en chans att besöka butikerna, kan beställa allt från makeup och solglasögon, online.

Du hittar dem här.

LÄS MER:

Årets bästa julboxar med beauty 2020

Allt om Carolina Gynnings beautyrutin