Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Här är julens bästa makeup-kit i limiterad upplaga

16 nov, 2019 
AvMoa Alfredsson
Varje år fylls butikerna av juliga makeupkit som släpps i limiterad upplaga. ELLE har spanat in alla kollektionerna och listar favoriterna som garanterat kommer få dig i julstämningen!
Annons

Oavsett om du är ute efter en ögonskuggspalett som doftar pepparkaka eller en klassisk lyxkollektion finns det något för dig bland årets julkollektioner på skönhetshyllorna. Nars har skapat en retrokollektion och Kiehl’s målar sina produkter i rött och rosa. ELLEs beautybloggare Moa Alfredsson har valt ut sina favoriter bland julsortimentet!

1. Kiehl’s x Janine Rewell, Kiel’s

Hudvårdsföretaget Kiehl’s är känt för sina kreativa och lekfulla julkollektioner. Varje år tar de hjälp av en ny illustratör som i ett samarbete med märket tar fram julkollektionen.

Annons

I år är det finska Janine Rewell som skapat den kitschiga julutstyrseln. Du kan shoppa många av Kiehl’s klassiker i julkostym om du vill komma i rätt stämning inför decembers festligheter.

Här kan du shoppa limited edition kollektionen som bland annat innehåller klassiska Midnight recovery, Ultra facial cream och en adventskalender! Kan det bli bättre?

2. Les Ornements de Chanel, Chanel

Årets julkollektion från Chanel går under namnet Les Ornements de Chanel och är inspirerad av Coco Chanels kärlek till lyxiga utsmyckningar kring jul. Trots att grundaren ofta följde mottot less is more hade hon ändå en förkärlek för det lyxiga och grandiosa.

Annons

I julens kollektionen hittar du bland annat en ögonskuggspalett och en highligter med ett limited edition-print. Julens lyxigaste kollektion kan du shoppa här! 

3. Studio 54, Nars

Anrika Studio 54 står som inspiration bakom årets julkollektion från Nars. Välj bland smarta gift sets att lägga under granen eller unna dig själv den perfekta ögonskuggspaletten som innehåller både neutrala nyanser och poppiga färger. Här kan du köpa retro kollektionen!  (reklamlänk)

4. Gingerbread collection, Too Faced

Priset för årets juligaste kollektion går till Too Faced som även detta år kör på ett pepparkakstema. Extra plus får kollektionen för att den även doftar av nybakade pepparkakor. Du kan bland annat införskaffa en ögonskuggspalett med varma och neutrala nyanser, liquid lipsticks som sitter hela kvällen eller ett kroppsskimmer som tar dig hela vägen in i det nya året. Här kan du shoppa årets juligaste produkter! (reklamlänk)

Annons