Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Här är handtvålarna som inte torkar ut huden

02 apr, 2020 
AvMoa Alfredsson
Handtvålar som inte torkar ut
Höj vardagsglädjen genom att sätta guldkant på virusskyddet – ELLE listar handtvålarna som inte torkar ut huden. Dina händer kommer tacka dig!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Naturlig hudvård – hetaste beautytrenden 2021Brand logo
Naturlig hudvård – hetaste beautytrenden 2021

 

Aldrig har det varit så viktigt att tvätta händerna som nu – och att dessutom tvätta dem ofta. Och för dig som vill kunna gå loss med tvålen utan att vara orolig för sprucken hud och uttorkade nagelband kan det vara idé att investera i en riktigt återfuktande handtvål.

Bra att veta: I rådande Coronatider är det Folkhälsomyndighetens rekommendation att du tvättar händerna så fort du kommer hem eller när du kommer till ditt arbete efter att ha varit ute, före måltid, vid mathantering, och så vidare. Det är också viktigt att tvätta händerna i varmt vatten och se till att du tvättar dem i minst 20 sekunder.

Här är ELLEs favoriter inom kategorin handtvål:

1. Doftexplosion från Molton Brown

Handtvål från Molton Brown

För dig som vill göra varje tvätt till lite mer av en spa-upplevelse. Citrusdofterna i denna tvål ger en extra fräsch känsla och för tankarna till den stundande våren och sommaren. Glädje i en flaska helt enkelt!

Annons

Finns att köpa här! (reklamlänk)

2. Mjukgörande ritual

Handtvål från rituals

Tvål från Rituals baserad på indisk ros och sötmandelolja – två av våra kanske mest återfuktande och mjukgörande ingredienser. Kombinationen av rosdoft och olja ger ett lugn, både till badrummet och till händerna.

Finns att köpa här! (reklamlänk)

3. Ekologiskt och veganskt

Handtvål från estell & thild

Citrusdoftande tvål som också innehåller den lugnande och återfuktande ingrediensen Aloe vera, från svenska märket Estelle & Thild. Veganska och ekologiska ingredienser gör att du kan tvätta och återtvätta händerna med gott samvete.

Annons

Finns att köpa här! (reklamlänk)

4. Doft av sommar

Tvätta händerna med en doft av sommar. Eller vad säger du om en tvål som för tankarna till grönskande och soliga sommarängar? En rengöring både för händerna och själen, från Maria Nila.

Finns att köpa här! (reklamlänk)

5. Inredning på flaska

Handtvål från L:A bruket

Piffa upp badrummet med tvål i snygg förpackning! L:A brukets handtvål är en dröm både för inredningen men också för händerna eftersom den är baserad på återfuktande oljor. Inga torra händer här inte!

Annons

Finns att köpa här! (reklamlänk)

6. Löddrande lyx

Handtvål från Björk & Berries

Lyxig känsla med tvål från det svenska märket Björk & Berries. Berikad med ekologisk havtorn, återfuktande ekologiskt björkextrakt och lugnande ekologisk kamomill för ett zen-sinne!

Finns att köpa här! (reklamlänk)

LÄS MER: Här är handkrämerna som skyddar dig mot torra händer!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons