Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Här är de 6 största frisyrtrenderna 2019

06 jan, 2019 
Årets finaste frisyrer 2019!
Snören och band, nybadat och höga knutar. Våren 2019 bjuder på en rad pärlor att inspireras av för en ny uppsättning, stylingtrix eller vågat klipp. Se vårens hetaste trender och inspireras här!
Annons

Några av världens främsta hårstylister har sagt sitt – modeveckorna för SS19 är avslutade och en rad tydliga trender när det gäller håraccessoarer, färg, form och klipp syns tydligt i trendkikaren.

ELLEs beautyredaktör Carin Hellman listar det nya årets främsta och ljuvligaste hårtrender. Inspireras och plocka med dig dina favoriter in i 2019!

1. Snören och band

Läderband och scarfs – det finns en rad fina ting att smycka en enkel hästsvans eller fläta med. Tvinna runt, eller låt en smal scarf smälta samman in i en fläta.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hårtofs med läderband från Erika Cavallini SS 19
Erika Cavallini SS 19.

 

Annons
Fläta med scarf från Stella Jean Ham SS 19.
Stella Jean Ham SS 19.

 

2. Den perfekta wet-looken

Den där perfekta looken som är på precis rätt sida om glans! Den här looken ger mer känslan av att håret är lite lätt fuktigt och nytvättat, än flottigt och otvättat.

Bella Hadid i wet look, backstage Alexander Wang SS 19.
Bella Hadid, backstage Alexander Wang SS 19.

 

Annons
Backslick på Balmains visning
Balmain SS 19.

 

3. Hög vs låg knut

Kära hårknut – du räddar alla dåliga hårdagar. I vår sitter du högt upp på huvudet á la lilla My, eller tight i nacken med spretig twist.

Gigi Hadid med hårknut, backstage Fendi SS 19.
Gigi Hadid, backstage Fendi SS 19.

 

Annons
Slarvig hårknut i nacken på Adeam SS 19
Adeam SS 19.

 

4. Tillbaka till backslick

Kanske världens bästa stylingtrick de dagar man inte riktigt hinner med. Dra håret tillbaka i knut, använd sedan en smal pinnkam för att få en glansig, perfekt finish.

Backslick på Akris SS 19.
Akris SS 19.

 

Annons
Hårtofs i nacken och backslick på Colangelo SS 19.
Colangelo SS 19.

 

5. Den nya ”pixien”

Mia Farrows klassiska pixie-cut lever vidare i nya moderna versioner. Lätt locki eller blekt blondin för en ny modern känsla.

Kort frisyr på De Vincenzo SS 19.
De Vincenzo SS 19.

 

Kort ljus frisyr på Etro SS 19
Etro SS 19.

 

6. Självfallet fall

Självfall – även om man inte har ett eget kan man alltid fuska sig till en mjukt lockigt känsla. Krama in en mousse när håret är fuktigt, eller spraya en texturspray och forma med händerna när håret är torrt .

Page med lockar på Etro SS 19
Etro SS 19.

 

Kortare frisyr med lockar Dion Lee SS 19
Dion Lee SS 19.

Läs mer:

Annons