ANNONSSAMARBETE MED ESTELLE & THILD

Guide: Så får du den perfekta BUS-brännan

Guide: Så får du den perfekta BUS-brännan

Känns benen för bleka för klänning eller kjol? Testa brun-utan-sol! Nu kommer uppföljaren till den populära och prisbelönta BUS-produkten från Estelle & Thild och vi lovar att den ger dig den perfekta solkyssta brännan i vår.
26 april, 2022

(Artikeln innehåller ett exklusivt erbjudande för ELLEs läsare, se längst ner.)

Äntligen är det dags att hänga undan varmare kläder till förmån för kjol, T-shirt och klänning. Men kanske känner du inte att du är redo att visa dina bleka ben och armar för omvärlden. Om du hör till dem som helst möter de första varma dagarna med redan lätt solkyssta ben så använder du dig säkert gärna av brun-utan-sol. Om inte – kanske en guide till hur du ska göra, får dig att våga.

Om du inte själv råkat ut för en dålig bus-bränna, har du säkert sett fläckar på andra och tänkt att det måste vara svårt att få till det snyggt. Men med rätt förberedelse och produkter kommer du få de där bruna benen som du drömmer om.

Self-tan Bronzing Mousse från Estelle & Thild
0:9

Efter reklamen: Self-tan Bronzing Mousse från Estelle & Thild

(0:9)

Slå på ljud

Att få till den perfekta BUS-brännan behöver inte vara svårt. Här kommer vår enkla guide!

5 steg till din perfekta BUS-bränna

1. Börja med att skrubba huden några dagar innan du tänkt att applicera din brun-utan-sol-produkt. Då får du nämligen bort döda hudceller vilket gör din hud redo. Men skrubba försiktigt så du inte skrubbar bort frisk hud.

2. Lägg inte på produkten direkt efter att du tagit bort hår på oönskade ställen. Huden blir lätt irriterad efter en sådan procedur och kommer fungera bättre om du väntar ett par dagar innan du använder brun-utan-sol.

3. Se till att dagen innan applicering av BUS återfukta huden, så att det hinner sjunka in. En icke-återfuktad hud gör det svårt för produkten att fästa.

4. Skydda händerna med plasthandskar när du smörjer in kroppen. Fördelen med att använda en transparent BUS-mousse som ger färg tack vare ingrediensen DHA är att du undviker bruna fläckar på kläder och textilier.

5. Glöm inte att skydda din nya bränna med en spf-produkt. Solens strålar må vara varma och sköna men de kan också vara förrädiska för din hud.

Vikten av att välja en bra BUS-produkt

Att veta vilken typ av brun-utan-sol-produkt man ska välja är inte alltid lätt. Men om du gillar clean beauty kan det vara värt att fundera på din brun-utan-sol-produkts innehåll och vad du faktiskt smörjer in dig med.

Att välja en ekologiskt ren och kemikaliefri BUS-produkt kommer alltid vara ett bra val då marknaden är full av produkter som innehåller tveksamma ingredienser och kemikalier. Eftersom huden är kroppens största organ och det du applicerar går rakt in, är det en god idé att låta BUS-valet bli ett medvetet val. När du väljer en Clean Beauty-produkt vet du att du investerat i en produkt som är säker att använda på huden och där producenten är transparent med vad den innehåller. Något som är bra både för dig och miljön.

Nu kommer Estelle & Thild med en vegansk Self Tan Bronzing Mousse. Kroppsvarianten kommer efter succén med den bästsäljande och prisbelönta Self Tan Drops Face som blivit så populär bland användarna.

Den nya Self Tan Bronzing Mousse är ekologiskt certifierad, doftfri, transparent och ger en naturligt vacker solbränna med lyster. Perfekt för dig som är ute efter den solkyssta looken.

Efter du applicerat produkten utvecklas färgen under 4-6 timmar vilket resulterar i en perfekt jämn hudton. Applicera produkten innan du går och lägger dig och skölj sedan av den i duschen på morgonen.

Vårdande ingredienser

Med Self Tan Bronzing Mousse får du också en produkt som har fokus på återfuktning och med ett närande innehåll.

Innehållet i produkten består av en unik komposition av ekologiska ingredienser av högsta kvalitet. Nyckelingredienserna utgörs av vegansk DHA med naturligt vegetabiliskt ursprung. DHA är en aktiv sockerart och reagerar med hjälp av de naturliga aminosyrorna i de övre hudlagren vilket ger en gyllene färg som liknar den du får av solen.

Dessutom innehåller produkten fuktgivande komponenter som äppelcellulärvatten och björnbärsbladextrakt vilket gör att du får behålla ett fräscht solkysst utseende med lyster längre.

Self Tan Bronzing Mousse, rek. pris om 449 SEK och består av 150 ml.

Self Tan Drops Face, rek. pris om 369 SEK och består av 30 ml.

Exklusivt erbjudande för ELLEs läsare:

Med koden ELLE20 får du 20 % på den bästsäljande nykomlingen Self-Tan Bronzing Mousse på estellethild.se. Shoppa här!