Grattis Göteborg – NK har gjort ett ansiktslyft!

NK i Göteborg har gett sin kosmetikavdelning ett ordentligt ansiktslyft – en välkommen uppdatering för beautyintresserade göteborgare. ELLE har varit där och testat deras nya skönhetsmeny.
31 oktober, 2016

I de nya lyxiga rummen och på de uppdaterade ytorna kan du frossa och testa det senaste inom makeup, doft och hudvård. Dessutom kan du få dina fransar/bryn/naglar uppiffade eller göra en lyxig ansiktsbehandling i deras nyöppnade beautylounge.

Vi gillar att man kan göra sina bokningar av fransar, bryn och naglar online innan besöket, på det viset blir det både enkelt och lyxigt att själv eller tillsammans med ditt tjejgäng spendera timmar under ett och samma tak.

När vi kommer dit möts vi direkt vid huvudentrén och kunnig personal guidar oss rätt bland sortiment och avdelningar – och det är ingen special treatment, så här ska det vara. Vi svänger uppför trappan till deras nybyggda beautylounge för att få brynen trådade och trimmade hos Rapide. Därfter byter vi stol för nästa treat och gör en kombinerad mani-pedi (manikyr och pedikyr då) i Nagelbaren som drivs av Frida Selkirk.

Både Dermalogica och Sensai erbjuder ansiktsbehandlingar i avskilda rum. Missa heller inte ett besök i Chanels monter för att sniffa dig igenom de tretton (!) tjusiga dofterna från deras Les Exclusifs-serie som säljs exklusivt på NK i Göteborg.

Spana in bilderna från nya NK nedan – och boka in ett besök!

Nk, En ny beautydestination.

Nk, En ny beautydestination.

Nk, En ny beautydestination.

Nk, En ny beautydestination.

Fotograf Magnus Torsne