Glossier relanserar 3 populära serum – släpps i uppgraderad form

Med högre koncentrationer aktiva ingredienser och en effekt som ska vara något utav nya superhjältekrafter – hypade Glossier relanserar sina prisvärda och populära serums. Och det finns någon för varje (hud)typ!
15 maj, 2019

Kanske är du redan ett Glossier-fan som fick småpanik när du insåg att deras superserum försvunnit från hemsidan – men nu blivit lugn och zen igen när de äntligen kommit tillbaka!

För Glossier-kemisterna har gjort en uppgradering av formulan med högre koncentrationer  av aktiva ingredienser och en effekt på huden som ska vara något utav nya superhjältekrafter.

I de tre så kallade ”Supers” har man ökat procenthalten aktiva ämnen i alla tre serum, samtidigt som att de har arbetat för att se till att de förblir skonsamma och effektiva för alla hudtyper.

Flaskan har även uppdaterats och de innehåller nu dubbelt så mycket produkt – från 15 till 30 ml. De tre serumen har lite olika inriktning, beroende på vilken typ av effekt och hudtyp man har/vill ha:

Super pure niacinamid + zinkserum

Passar när huden är ur balans, oljig, eller acnebenägen ska denna himmelsblå brygd se till att  balansera och jämna ut rodnad i huden med hjälp av 5% niacinamid och zink.

Super bounce hyaluronsyra + vitamin B5 serum

Med 2% hyaluronsyra och lugnande Pro-vitamin B5, är det här lavendeltonade serumet en perfekt fuktboost. Toppen att använda  i miljöer med torr luft och perfekt att nu under sommaren att lägga under en SPF för lite extra TLC.

Super glow vitamin C + magnesium serum

Glossier Super glow vitamin C + magnesium serum.

Glossier Super glow vitamin C + magnesium serum.

Med 5% magnesiumaskorbylfosfat (förkortas MAP – en form av vattenlöslig C-vitamin som anses vara stabil och mindre irriterande än rent C-vitamin) ska fungera som en riktigt energikick till huden och ha en viss utjämnande effekt. En perfekt canvas till en fuktcrème då den ger den där lilla extra lysterkicken underifrån .

Serumen finns att köpa här och kostar 270 kr/styck.

Läs mer här:

Leyglow: De bästa serumen just nu – i alla prisklasser

Glossier Play – nu kommer nytt från populära beautymärket!

Superhajpade Glossier lanseras ÄNTLIGEN i Sverige!