Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Glitterskäggen sprids som en löpeld på sociala medier

26 nov, 2015 
AvLisa Segerson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Youtube-duon The Gay beards presenterade här om dagen glitterskägget för omvärlden. Nu sprids bilderna över hela världen – och tipsen kring hur du fixar det själv.

Säg hej till den nya trenden och festlooken, höstens mest otippade skönhetsfenomen: glitterskägget!

Trenden som garanterat gör dig till nyårsfesten mittpunkt är här. Dock endast för de som har en hel del ansiktsbehåring. Är du en stolt skäggbärare? Då kan du haka på det mest omtalade fenomenet på sajter och sociala medier just nu och bli hetast på vinterfesten.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

De två männen bakom The Gay beards visar stolt upp hur de färgar sina egna skägg med glitter på sin Youtubekanal. Den stora fråga är om trenden kommer få några anhängare eller om den stannar vid att vara en snackis på sociala medier? Men oavsett vad så måste vi erkänna att vi fascineras av fenomenet och de glittriga skäggen. Se klippet när killarna pimpar sina skägg här nedan.

Läs också: 9 skönhetsknep alla lata personer borde skriva upp

Läs också: 12 snygga beautylooks från AMA 2015

Annons