Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Givenchy Beauty kommer till Sverige – här är allt om de lyxiga produkterna

24 sep, 2021 
givenchy beauty kommer till Sverige
Äntligen! Efter en lång väntan har Givenchy Beauty landat i Sverige. Här är allt om den nya lanseringen – och här hittar du produkterna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det franska modehuset Givenchy står för elegant design och ikonisk couture och märket har en fantastisk historia som sträcker sig så långt tillbaka som till år 1952. Visste du till exempel att många av Audrey Hepburns mest ihågkomna looks är signerade Givenchy?

Audrey var inte bara modehusets musa utan var också Hubert de Givenchys inspiration till den första parfymen L’Interdit. Doften var speciellt framtagen till skådespelerskan tillika fotomodellen och herr Givenchys vision med den berömda parfymen, var att få fram Audreys personlighet med hjälp av doftnoter. Hur han beskrev henne? Oemotståndligt charmig med en ungdomlig själv.

Givenchy lanserar makeup på Sephora
Klicka på bilden för att komma direkt till Givenchys produkter.

Givenchy makeup kommer till Sverige

Till många makeupfantasters stora glädje kommer nu Givenchys lyxiga smink till Sverige! I sortimentet finns allt för att skapa en komplett makeup. Sammanlagt finns 23 olika makeupkategorier – allt från det sammetslena, matta läppstiftet Le Rouge Deep Velvet (14 nyanser) och det färgade läppbalsamet Rose Perfecto Stick (10 nyanser) till en flytande eyeliner, tre olika mascaror och en elegant ögonskuggspalett, Le 9 de Givenchy Palette som kommer i fem olika färgkombinationer.

Annons

Inte nog med det! Du kan också köpa specialdesignade och exklusiva läderfodral till ditt läppstift! Perfekt att ge bort som present, eller att glädjas av i handväskan.

Heroprodukterna från Givenchy Beauty

Vill du uppdatera necessären? Här är bästsäljarna från märket!

Löspuder, Prisme libre loose powder – Givenchy

Orginalet Prisme libre loose powder kom redan 2006 och blev snabbt en favorit hos många. Det fina löspudret ger vacker lyster, lägger sig som ett utjämnande filter över ansiktet och har ljusreflekterande pigment. Pudret kommer i sex olika nyanser.

Prisme libre loose powder finns att köpa här (reklamlänk).

Prism libre loose powder
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Foundation, Prisme Libre Skin-caring glow foundatio – Givenchy

Precis som namnet tyder ger Prisme libre skin-caring glow foundation både lyster, färg och fukt. Foundationen består till 97 procent av ingredienser av naturligt ursprung. Den lätta foundationen känns inte på huden och ger den perfekta "my skin but better"-looken.

Prisme libre skin-caring glow foundation finns att köpa här (reklamlänk).

Foundation från Givenchy
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Vårdande läppbalsam, Rose Perfecto – Givenchy

Rose Perfecto beskrivs som en 3-i-1-produkt som levererar både färg, vård och volym till läpparna. Det färgade läppbalsamet kommer i tio nyanser och har härliga ingredienser som sheasmör, hyaluronsyra och vitamin C. Volym till läpparna, det tackar vi rosépeppar för.

Rose Perfecto finns att köpa här (reklamlänk).

Rose perfecto från Givenchy
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

GIVENCHY PARFYM – ETT MÅSTE FÖR DOFTFANTASTEN

Det är inte bara härlig makeup vi ser på hyllorna. Modehusets dofter och hudvård kommer också att säljas i butik och online. Bland dofterna ser vi bland annat L'Interdit Rouge EdP, L’Interdit EdT och Irresistible Givenchy EdP.

Här kan du köpa Givenchy Beauty

Gicenvhys dofter finns att köpa på Kicks (reklamlänk), Sephora (reklamlänk) och Åhléns (reklamlänk). Makeup och hudvård säljs enbart på Sephora (reklamlänk). Priserna på produkterna ligger från 230 kronor.

Beauty & Bubblor: Sminkspecial med Nora KourkisBrand logo
Beauty & Bubblor: Sminkspecial med Nora Kourkis

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons