Game of thrones-smink släpps lagom till premiären

Urban decay släpper Game of Thrones-smink

Highlighterpaletten Mother of dragons, ögonskuggor med uppfällbar järntron och borstar formade som svärd. Dagen innan den svenska premiären av Game of thrones släpper Urban decay sin Game of thrones-kollektion. Här är alla produkter!
01 april, 2019

Sista säsongen av Game of thrones har snart premiär. Lagom till avsnitten drar igång släpper Urban decay en Game of thrones-kollektion. Och sminkvarumärket har verkligen gått all in!

Från stränderna i Dragonstone till de frusna vidderna bortom The wall. Den här kollektionen är inspirerad av våra favoritplatser i Westeros och de starka kvinnorna i de sju kungarikena”, skriver Urban decay på Instagram.

Mother of dragons-highlighter

Kollektionen innehåller en ögonskuggspalett där alla skuggorna fått namn som white walker, winter is here, red keep, stormborn och bend the knee. Det går såklart även att fälla upp en minivariant av järntronen ovanför ögonskuggorna.

Fyra läppstift lanseras med namnen Daenerys Targaryen, Cersei Lannister, White Walker och Sansa Stark samt ögonskuggsborstar formade som svärd. För den som älskar detaljer (vem gör inte det?) är det inte vilka svärd som helst: Det är Aryas The Needle och Jon Snows Longclaw.

Om du inte redan dreglar kommer du att göra det nu. Kollektionen innehåller nämligen highlighterpaletten Mother of dragons, i tre nyanser: Drogon, Viserion och Rhaegal. Varje nyans är pressad i samma mönster som de värdefulla äggen som Dany’s älsklingar kläcktes ur.

En röd tint för läppar och kinder med namnet Dracarys lanseras också samt fyra glittriga ögonpennor.

Släpps 14 april

Kollektionen är limiterad och släpps globalt den 14 april. Alla produkter säljs styckvis, men för den som verkligen vill gå loss går det också att köpa hela kollektionen i en stor box.

Säsong 8 av Game of thrones har svensk premiär på HBO Nordic den 15 april.

Läs mer:

Recap: 7 säsonger av Game of Thrones på 5 minuter

14 nya bilder från Game of Thrones sista säsong – se dem här!

5 magiska platser i världen där Game of Thrones har spelats in

Ny trailer till Game of Thrones säsong 8 – och spikat premiärdatum

Lena Headey från Game of thrones tar strid mot nättroll