Artikeln innehåller reklamlänkar

Franska skönhetsprodukter – Beauty & Bubblor avsnitt 70

14 maj, 2020 
Beauty & Bubblor avsnitt 70 – produktlista
Nytt avsnitt av skönhetspodden Beauty & Bubblor var det här! Upptäck franska skönhetsfavoriter med Emma och Frida i avsnitt 70 av ELLEs beautypodd. Och du, missa inte att kika in hela produktlistan nedan!
Annons
Säsongens finaste makeuptrend: Pasteller
Säsongens finaste makeuptrend: Pasteller

 

Frida ger oss denna vecka en inblick i hur förra veckans spännande fotografering gick, då hon blev sminkad av favoriten Nora Kourkis och det blir självklart en smygrapport gällande några av produkterna som användes denna gång.

Men i veckans avsnitt blir det fullt fokus på Paris och franska godbitar. Emma och Frida tillägnar nämligen veckans avsnitt till det franska apoteket och all dess ljuvliga skönhetsvård. Detta, för att minnas fjolårets resa till Paris och samtidigt hylla några favoriter som bringar fram den lyxigaste känslan av välmående.

Frida och Emma i Paris.
Frida och Emma i Paris.
Frida och Emma tillägnar veckans avsnitt av Beauty & Bubblor till Paris.
Frida och Emma tillägnar veckans avsnitt av Beauty & Bubblor till Paris.
Annons

Förbered er på en svindlande och inspirerande digital resa till päronens, vita blommornas, sololjans-, saltvattnets-, varma kvällsvindarnas-, blodapelsinröda naglarnas- och klippiga kusternas land.

Beauty & Bubblor avsnitt 70 – lyssna på podden:

Produktlistan kommer i slutet av avsnittet men du kan även shoppa alla favoriter i samlingen nedan:

1. Fluffigt kroppsbalm, Hermès

Eau de Néroli Doré, Fuktcreme, 200 ml, Hermès.

Eau de Néroli Doré, Fuktcreme, 200 ml, Hermès. Vi får inte nog av denna beroendeframkallande doft! Läs mer och spana in produkten här. (länk till Åhlens)

Annons

 2. Magisk mousse, Filorga

Scrub & detox, från Filorga

Scrub & detox, från Filorga. En exfolierande mousse med dubbel verkan för intensivt utrensade effekt som ger en vackrare och renare hud på endast fem minuter. Läs mer och spana in produkten här. (länk till Kicks)

3. Triss i franska favoriter

Ansiktsmask från Filorga, eyeliner från Sensai och dagkräm från Chanel.

Ansiktsmasken ovan från Filorga (länk till Åhlens), återfuktande krämen Micro cream, från Chanel, är törstsläckaren för Fridas hud. Och så skapar hon en perfekt vinge med denna eyeliner från Sensai.  (länk till Åhlens)

Annons

4. Återfuktande foundation, Filorga

foundation från Filorga.

Flash nude foundation i färgen, 02 nude gold, från Filorga. Perfektion i en liten flaska med denna tunnflytande foundation. Läs mer och spana in produkten här. (länk till Åhlens)

5. Serum med omedelbar lyfteffekt, Clarins

Extra firming phyto serum från Clarins.

Extra firming phyto serum från Clarins. Omedelbart synligt effekt med denna silkeslena gelserum som både har en busande effekt samt ger massor av fukt och ett magiskt lyft. Läs mer och spana in produkten här.  (länk till butik)

Annons

6. Mumsig olja, Nuxe

Kroppsolja från Nuxe.

Huile prodigieuse edition blue 100 ml, Nuxe. Beroendeframkallande olja som blir sommar-mumsig både på kroppen, i ansiktet och i håret. Läs mer och spana in produkten här. (länk till Kicks)

7. Lyxdoft, Louis Vuitton

Emmas lyxigaste doft är Coer battant från Louis Vuitton.

Emmas lyxigaste doft är Coer battant från Louis Vuitton. Upptäck mer och klicka hem den här.

Annons

8. Orange is the new red, Hermès

Läppstift från Hermes.

Läppstiftet alla talar om är än äntligen här! Emmas favorit är detta poppiga läppstift från Rouge Hermès, I färgen Orange boite. Läs mer och spana in produkten här.

Foto: Emma Unckel

LÄS MER: 

Annons