Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Fenty skin: Rihanna släpper egna hudvårdsprodukter

21 jul, 2020 
AvStina Dahlgren
rihanna
Rihanna gör det igen. Den här gången är det hennes egna hudvårdsmärke som redan innan lanseringen spås bli en stor succé. Här är allt vi vet om Fenty skin.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 Beauty hacks- som fungerar på riktigtBrand logo
10 Beauty hacks- som fungerar på riktigt

2017 lanserades Rihannas eget skönhetsmärke Fenty beauty. De la sig snabbt i framkant när det gäller inkludering och antal nyanser på produkterna. Då lanserades märkets foundation i 40 nyanser, senare lanserade de även concealern Pro Filt’r Concealer i hela 50 nyanser.

Så mycket pengar har Rihanna tjänat på Fenty beauty

Sminkmärket har varit en stor succé och i Sverige finns den att köpa på Sephora. Enligt Business insider är bolaget värt hela 3 miljarder kronor. Det gör Rihanna till inte bara den rikaste sångerskan i USA, utan även en av landets rikaste kvinnor som tjänat ihop sin förmögenhet själv.

Annons

Rihanna släpper hudvårdsprodukter

Nu släpper sångerskan vad som spås bli ännu en succé – Fenty skin. Det är en hudvårdsserie som släpps den 31 juli på hemsidan FentySkin.com. Företaget har även en egen sida på Instagram där de nyligen la upp en video på Rihanna som tvättar och smörjer sitt ansikte.

Enligt fansens gissningar ser det ut att vara rengöring, toner eller essence water samt en ansiktskräm.

”Min hud är så redo för detta”, skriver en användare.

”Om Rihanna säger att jag behöver det här, då behöver jag det”, skiver en annan.

Det här är Fenty skin

Den 31 juli får vi veta exakt vad det är för produkter som kommer att släppas. Den som går in och skriver upp sig på listan kommer redan den 29 juli att få veta vad som lanseras.

Annons

Dock har företaget varumärkesskyddat en del namn och då beskrivit vad som komma skall. Enligt amerikanska Elle kommer Fenty skin att innehålla medicinsk och icke-medicinsk hudvård, förberedande hudvård och tvålar, kit med kroppsprodukter och hudvårdsassessorer.

Fenty skin kommer inte bestå av färgat smink, parfym och andra doftprodukter.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Nu hittar du Rihannas klädkollektion Fenty online

5 grymma foundations – som finns i en massa färger!

Rihanna i stor intervju om barn, business och lika värde

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons