Exklusiv makeupkollektion för Star Wars-fans!

13 augusti, 2015

UPPDATERAD! Senare i år har den sjunde Star Wars-filmen The Force awakens premiär över hela världen. I dag offentliggjordes ett roligt kosmetiksamarbete mellan Disney och Max Factor tillägnad Star Wars. Vi har bilderna. 

Det är Max Factor som i samarbete med Star Wars (dvs Disney) har skapat sex makeuplooker och en makeupkollektion. Lookerna är skapade av Max Factors makeupartist Pat McGrath. Den ljusa och mörka sidan står i centrum. Liksom huvudkaraktärerna i Star Wars-filmerna utvecklas kring storslagna rymdresor och kampen mellan ljust och mörkt vill Max Factor att kvinnor ska utveckla sin personlighet och utforska fler sidor av sig själv genom att experimentera med olika stilar.

Legendariska makeupartisten Pat McGrath ligger bakom de sex avantgardistiska lookerna som är baserade på olika karaktärer i filmerna – tre från den ljusa och tre från den mörka. Varje look är inspirerad av en SW-karaktär, vi kommer att få se stormtroopers, droider, ewoker och jawor bland annat.

Makeupkollektionen är framtagen i begränsad upplaga med helt nya färger och säljs endast under den tid som kampanjen pågår (släpps i USA den 4 sept, i Europa i november). Hela kollektionen består av 19 produkter, inklusive ett silver– och ett guldläppstift, glänsande nagellack och sex mascaror i begränsad upplag (med coola citat från filmerna!). I Sverige släpps ett urval från kollektionen (en mascara och två läppstift) – för hard core-fansen blir det alltså till att shoppa från USA eller be någon köpa med sig därifrån.

Två av lookerna, Stormtrooper och Droid, kan du se här nedanför, två av bilderna exklusivt och bara här på elle.se. Samarbetet är det första mellan de tre företagen. Vad säger ni Star Wars-fans där ute?

Stormtrooper

Stormtrooper

Droid

Droid

De som läst detta gillar också: 

Vans lanserar limiterad Star Wars-kollektion 

Vinn Max Factor skönhetskit som fixar det perfekta smokey eye

Marie Serneholt får den perfekta smokey eye-makeupen av Max Factor