Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Estelle & Thild lanserar ekologisk makeup

15 maj, 2017 
AvJohanna Lejon
Nu lanserar Estelle & Thild BioMineral Makeup – den första svenska ekologiskt certifierade makeup-kollektionen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

– Med kunskap från vår hudvård, ville jag skapa en serie ekologiskt certifierad makeup med vårdande egenskaper, för perfekt resultat och en naturlig look, berättar Pernilla Rönnberg, grundare och VD för Estelle & Thild i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: GILLAR DU HÅLLBARHET – DÅ SKA DU HÅLLA KOLL PÅ DETTA

”Efter flera års intensiv utveckling är Estelle & Thild stolta att presentera sin största produktlansering någonsin – BioMineral Makeup. Serien är den första svenska ekologiskt certifierade makeupserien och Estelle & Thild är ett av de första varumärkena i världen att lansera ett komplett certifierat sortiment”, skriver man.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Att lansera makeup har varit ett självklart val för oss då vi vill göra det enkelt för konsumenter att välja ekologisk skönhet. Under de senaste åren har vi arbetat med att ta fram ett komplett sortiment makeup med högkvalitativa formulas och en noga utvald färgskala i naturtoner, berättar Pernilla Rönnberg.

”Makeupen är framtagen utan syntetiska kemikalier eller onödiga tillsatser och är specifikt utvecklad för att ge huden näring och lyster, utan att göra avkall på kvalitet, upplevelse eller resultat,” skriver Estelle & Thild.

Annons

Inför lanseringen har Estelle & Thild valt att samarbeta modellen Frida Gustavsson.

LÄS OCKSÅ: SUSANNA STRÖMQUIST: ”DIN RÖST ÄR VIKTIG NÄR MODEINDUSTRIN STÄLLER OM FRÅN LINJÄR TILL CIRKULÄR”

– Frida har en stark personlighet och ett naturligt vackert utseende som vi tycker speglar Estelle & Thild-kvinnan. Hon delar våra värderingar, är en sann djurvän och har ett otroligt driv och kreativ förmåga, säger Pernilla.

Sarah Grundén, som är en av Sveriges mest kända makeupartister, kommer dessutom att vara Estelle & Thilds makeupartist i ett långsiktigt samarbete.

Produkterna lanseras i Åhléns och Kicks butiker i mitten på maj.

Foto Estelle & Thild

Annons