Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

ELLE tar en titt i Emilia de Porets badrumsskåp

02 aug, 2015 
AvOlle Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Badrumsskåpet skvallrar lika mycket om en person som garderoben. ELLE tar en titt i mode-profilernas heligaste. Den här gången: Modeexperten och bloggaren Emilia De Poret.

– Kvalitativa ansiktscrèmer och ansiktsbehandlingar är en investering för framtiden, säger Emilia.

Av Maria Ahlgren Foto Beata Holmgren

Besök Emilias blogg här!

Hudvårdsmagi – 7 mirakulösa produkter!

Vilken är den första skönhetsprodukt du använder på morgonen?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Det första jag gör när jag vaknat är att borsta tänderna med min favorittandkräm, Marvis Whitening mint. Den är inte bara bra för tänderna utan också snygg att ha framme i badrummet!

Och den sista innan du går till sängs?

– På nattduksbordet har jag alltid en handcrème, helst Clarins Age-control. Jag tycker om att vakna med mjuka händer.

Snygga bästisar i ett imponerande badrumsskåp!

Vad hittar vi alltid i din handväska?

– Jag är besatt av By Terrys Baume de rose. Detta legendariska läppbalsam görs nu även i olika fina färgnyanser, Baume de rose nutri-couleur.

Annons

En öde ö och du får ta med tre skönhetsprodukter. Vilka?

– Solskydd! Jag sticker aldrig ut näsan i solen utan att smörja in mig med solskydd. Så följande produkter åker med: UV Essentiel spf 50 från Chanel för ansiktet, Proderms Sunscreen mousse med spf 30 för kroppen och Hair in the sun från Sachajuan till håret.


Hudvård – det är här Emilia lägger de stora pengarna ur skönhetsbudgeten.

Vilken skönhetsrutin lägger du mest pengar på?

– Utan tvekan ansiktsvård. Jag har med åldern insett att det är värt att lägga pengar på just bra produkter för ansiktet. Kvalitativa ansiktscrèmer i kombination med ansiktsbehandlingar är en investering för framtiden.

Beskriv kort din dagliga beautyrutin!

– Efter morgonduschen smörjer jag in ansiktet med både serum, ansiktscrème och ögoncrème. Jag sminkar mig varje dag, även om jag bara har fem minuter över framför spegeln. Min beauty-obsession är naglar, utan lack på naglarna känner jag mig naken. Varannan vecka unnar jag mig manikyr med gelpolish hos nagelstylisten Frida Selkirk. Jag väljer sällan enfärgad manikyr utan älskar att laborera med grafisk design och spännande färger.

Annons


Emilias favoritfoundation kommer från Chanel och är ett måste varje dag.

Beskriv en typisk vardagsmakeup.

– Min rutin är snabb, effektiv och ett måste för mig. Den är lite av min morgonterapi och tar max 10 minuter. Varje dag bär jag Perfection lumière velvet foundation i kombination med concealern Correcteur perfection, båda från Chanel. Jag lägger hellre fokus på ögon än läppar. Max Factors crèmeskugga Masterpiece colour precision eyeshadow i nyansen Coffee använder jag som soloskugga eller med puderskugga över. Sedan kajalpenna innanför fransarna, mascara, lite rouge, Hyaluronic hydra powder från By Terry och Nars Satin lip pencil på läpparna.

Vad bunkrar du utomlands?

– I Paris köper jag alltid Marvis tandkräm och Kloranes torrschampo. Lucas’ Papaw ointment köper jag i London eller på Ricky’s i New York. Det är en ikonisk skönhetsprodukt som innehåller papaya och kan användas i stort sett över hela kroppen. Den verkar läkande mot insektsbett eller om man bränt sig

i solen.

I en mening – vad betyder skönhet för dig?

– Skönhet för mig har ingenting med utseende eller ålder att göra, utan allra vackrast är en person som känner sig trygg och är säker i sig själv.

Besök Emilias blogg här!

Hudvårdsmagi – 7 mirakulösa produkter!


En närmare titt på badrumsbordet.


En lyxig droppe olja.

Besök Emilias blogg här!

Hudvårdsmagi – 7 mirakulösa produkter!

Annons