Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

ELLEs skönhetsfavoriter i juni

15 jun, 2015 
Annons

ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman tipsar om sex stycken toppköp som inkluderar nylanserad makeupkollektion, en lika bra som snygg ögonskuggsbox från YSL, samt exklusivt producerad parfym från Jeremy Scott, årets internationella designvinnare för Moschino på ELLE-galan.

 

Marc är i stan!

Äntligen har Marc Jacobs makeupkollektion landat i Sverige (vi har skickat många beställningar på hans lack från USA det senaste året). I april lanserades allt från nagellacken till fina foundations på Sephora.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

 

 

Enamored 102 Daisy

 

Annons

Det är trendigt…

…att fylla duschcrèmen med ingredienser som är så återfuktande att du slipper smörja med en vanlig bodylotion efteråt. Senaste favoriten är ljuvliga Creme cleansing oil, 330 kr, från Aveda.

Creme cleansing oil Aveda.

Coco 2.0

Lyckan i att mitt absoluta favorit-läppstift, Rouge Coco från Chanel, blivit ännu bättre. En uppdatering i färger, hylsa, formula och med nya namn är det nu verkligen läppstiftens Lexus. Älskar speciellt perfekt rödtonade Arthur, 365 kr.

RC 440 ARTHUR

Jeremys gyllene sko!

Annons

Mannen, myten… Jeremy Scott. Årets internationella designvinnare för Moschino på ELLE-galan är verkligen en av modets allra minst förutsägbara. En självbetitlad, skoformad parfymflaska i glas, i samma modell som hans egen bevingade hi-top-sneaker och fylld med en ny unisex eau de toilette. Och klart åtråvärd – här i Sverige kommer bara 100 stycken att säljas – för 795 kronor styck.

pickups13_martinacyman

 

Skönhetskult

Franska Clarins firar 60 år i år, och i hela tre decennier har familjeföretaget funnits i Sverige. Märket är så bra på hudvård att det är lätt att glömma att det också gör riktigt härlig makeup. En favorit för i vår är Instant light lip comfort oil, 195 kr – mer glans än olja med perfekt återfuktning och uppiggande effekt i ett.

Annons
clarins inst light lip comfort oil 7 ml

 

Valvinnare

Ska du bara köpa en ögonskuggspalett, investera i YSL:s Couture variation i färgskala Nr 2, 705 kr – en hel box för sotat och skuggat i alla de bästa tonerna. Oumbärlig!

 

L6602300 - COUTURE VARIATION - N°2 TUXEDO

Foto Imaxtree m fl

Annons