Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

ELLEs modeassistent listar: 11 beautyköp inför vintersäsongen

22 nov, 2019 
elles modeassistens beautytips
Massor av moist signerar min maxade vinternecessär 2019! Här är 11 måsten som får mig redo för vintersäsongen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLEs modeassistent Josefine Kanth har plockat ihop sin maxade beautynecessär inför vintern:

– Inför vintersäsongen ser jag till att investera i favoriter som jag vet att jag kan lita på, trots iskalla vintervindar. I årets necessär får både nykomlingar och återkommande klassiker ta plats men gemensamt för alla produkter är att de boostar med fukt, värme och gärna lämnar ett lyxigt inslag i vintermörket.

ELLEs modeassistent Josefine Kanth.
ELLEs modeassistent Josefine Kanth.

– När de allra kallaste dagarna på året har gjort entré lägger jag huvudfokus på att maxa med fukt för både knopp och kropp men jag byter också ut min rengöring till en extremt mild. Helst en mjölk-eller oljebaserad variant. Här är alla mina favoriter i årets necessär.

Annons

1. Pyjamas, The Sleeper

Pyjamas från The sleeper.

– Helst av allt vill jag spendera hela vinterhalvåret i pyjamas. Den här fina varianten med fjäderdetaljer från The Sleeper känns både festlig och bekväm, därför helrätt att bära dag som kväll.  Klicka hem den här.  (reklamlänk)

2. Parfym, Byredo

– Tidigare i höstas kom Byredo med en nylansering av de tyngre dofterna från den fantastiska serien night viels. Den underbart djupa och mystiska doften av Reine de nuit får gladeligen osa som ett magiskt doftmoln kring mig. Night veils reine de nuit från Byredo. Klicka hem den här. (reklamlänk)

Annons

3. Locktång, GHD

Locktången classic curl från Ghd.

– Min all-time när favorit när det gäller värmeverktyg oavsett tid på året. Locktången classic curl från Ghd hänger med i min necessär året om och ger perfekta lockar. Klicka hem den här till reducerat pris. (reklamlänk)

4. Kroppslotion, Kiehlś

Creme de Corps från Kiehl´s.

– Creme de Corps från Kiehlś hjälper mig hålla hela kroppen återfuktad och silkeslen. Jag laddar upp med den milt parfymerade krämen i pumpformat, enkelt och smidigt. Klicka hem den här. (reklamlänk)

Annons

5. Serum, La Mer

The regenerating serum från La Mer.

– Lyxliraren i min necessär är ny i sortimentet hos La Mer. Det aktiva, återfuktande och lugnande serumet The regenerating serum ger huden en rejäl boost och känns extremt skön vid applicering. En perfekt julklapp till sig själv eller till någon som man vill unna något alldeles extra. Klicka hem den här. (reklamlänk)

6. Universialkräm, Elizabeth Arden

Universialkrämen Eight hour cream från Elizabeth Arden.

– Universialkrämen Eight hour cream från Elizabeth Arden är räddaren i nöden för torra partier på allt från händer till läppar.  Klicka hem den här. (reklamlänk)

Annons

7. Helkräm, Emma S

Treatment niacinamide formula från Emma S.

– En nyfunnen produkt som ger en härlig exfolierande boost är den här multiverkande gelkrämen, treatment niacinamide formula från Emma S. Klicka hem den här. (reklamlänk)

8. Sovmask, Slip

Sovmask från Slip.

– En silkeslen sovmask gör susen när det är svårt att sova eller skönhetssömnen behövs som mest. Min favorit är den här från Slip. Klicka hem den här. (reklamlänk)

Annons

9. Rengöring, Dior

Oio to milk rengöring från Dior.

– En go-to-produkt varje år när jag behöver en mild och oljebaserad rengöring är oil to milk från hydra life-serien från Dior. Klicka hem den här. (reklamlänk)

10. Necessär, Ganni

Leopardmönstrad necessär från Ganni.

– Det är inte ofta jag bär mönstrade plagg men necessärer vill jag bara ha i vackra mönster, speciellt den här i leopard från Ganni. Klicka hem den här. (reklamlänk)

Annons

11. Exfolierande ansiktsmask, Philosophy

pore extractor clay mask från Philosophy. 

– I min rutin ingår en lermask minst en gång i veckan, den här exfolierande lermasken gör susen när huden skriker efter en djuprengöring. Pore extractor clay mask från Philosophy. Klicka hem den här. (reklamlänk)

LÄS MER:

ELLEs beautyredaktör: Här är 2019 års bästa concealers

Så skapar du en snygg och tidlös makeupbas

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons