ELLE-redaktionen tipsar: våra 11 bästa mascaror

ELLE-redaktionen tipsar: våra 11 bästa mascaror

01 juli, 2015

Jakten på den perfekta mascaran kan kännas oändlig, vi vet! Och för att hjälpa dig en extra bit på vägen till din true-match har ELLEs redaktion valt ut sina favorit-mascaror, en stor guide där redaktörerna ger sina egna omdömen och tips.

Vi har samlat ihop ett stort urval mascaror för att hjälpa dig hitta din favorit! Allt från bästa budget pris för snabb användning till mer lyxiga alternativ för den rutinerade makeup-användaren. Anpassade för både sol- och badvänligt strandhäng och för den glamorösa festen. Välj mellan en dramatisk svart färg till en mer sober brun.

Höj blicken och öppna ögat för sommarens bästa mascaror – klicka in i bildspelet för vår ultimata mascara-guide!

Här hittar du massor av nyheter och tips om allt som rör mascaror och ögonfransstyling från ELLE! >

Sommarens 6 bästa vattenfasta mascaror! >

Carin Hellman, skönhetsredaktör: "Magi på borste, bygger helt utan klumpar samtidigt som den ser helt naturlig ut. Har dessutom precis kommit i en vattenfast version."

Cia Jansson, chefredaktör: "Den bästa sommar mascaran! Perfekt för sol och bad, smetar inte ut sig alls. Bättre hållbarhet får man leta efter."

Josephine Aune, moderedaktör: "Jag har testat många mascaror men återkommer alltid till Max Factors Clump defy i mörkbrunt för en lite mjukare look än svart. Älskar borsten och den håller vad den lovar – den klumpar inte!"

Nina Oja, Art director: "Den här mascaran har den perfekta borsen och gör fransar som ”tar i” med ett stryk. Jag vill ha ordentliga fransar men väljer färgen brun för att behålla den mjuka känslan. Det går bäst ihop med min hårfärg."

Inger Larsson, formgivare: "En solklar favorit! Använder denna varje dag, vardag som fest."

Jenny Bergquist, redaktionssekreterare: "Originalet i Hypnôse-familjen erbjuder allt du vill ha: den ger fransarna volym, kladdar inte, klumpar sig inte och ger inga svarta ringar under ögonen."

Jenny Fredriksson, moderedaktör: "Älskar vattenfast mascara – Max Factors 2000 calorie mascara är en favorit!"

Kristina Brusvall, formgivare: "Toppen mascara. Den är lätt att måla med både på över och underfransar. Släpper även lätt vid rengöring."

Aiste Suliokaite, modeassistent: "Min absoluta favorit! Jag älskar den cellulära penseln som separerar fransarna och gör dem mycket längre. Jag kör oftast på brun mascara, det ger en mjukar glans och inte en så intensiv look på dagtid."

Mari Janson, redaktionschef: "Med risk för att svara som många andra: Max Factor Clump defy – perfekt borste, lätt att tvätta bort. Max Factor har de överlägset bästa mascarorna i priskategorin budget-mellan. Om det är lyx är Diorhow iconic overcurl en favorit."

Lisa Arnell, webbredaktör: "Bästa budget mascaran jag provat, förlängande utan klumpeffekt. Bäst på fest!"

Här hittar du massor av nyheter och tips om allt som rör mascaror och ögonfransstyling från ELLE! >

Foto Imaxtree