Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

ELLE-redaktionen: Här är våra budgetfavoriter inom beauty

16 mar, 2017 
AvELLE -redaktionen
Sugen på ett nytt, prisvärt skönhetsköp nu i vår? ELLE-redaktionen listar sina bästa beautyfavoriter. Bäst? Att de inte kostar skjortan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

78-0775

 

Carin Hellman, Beautyredaktör.

Nail polish, 39 kr, Ellos. (reklamlänk)

Lacket från Ellos är ett av de bästa lacken jag provat– och då ska ni ska veta att jag har testat många! Det finns i superfina färger (älskar N.Y.C Nude) och är lätt att applicera. Lacket ger perfekt täckning och har, framför allt, en oslagbar hållbarhet. Om man målar noga med underlack och överlack sitter det minst en vecka.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

jenny-f-2-lcc

 

Annons

Jenny Fredriksson, moderedaktör.

Sensitive shampoo for a sensitive scalp, 169 kr, LCC.

Efter att jag fått problem med en torr och kliande hårbotten är detta schampoo, för just känslig botten, en riktig mirakelkur! Klådan försvann i ett nafs och håret får en fin volym och struktur.

nina-oja-davines

 

Nina Oja, Creative director.

Oi All in one milk, 279 kr, Davines.

Den kanske inte är jättebillig men det är verkligen en perfekt produkt som räcker länge. Den skyddar håret och får en fönad frisyr att hålla längre. Och om du istället väljer att krama i och självtorka så lämnar den fräscha och löjligt mjuka lockar efter sig. En all-in-one-produkt som dessutom doftar gott.

Annons
emma-instant-illuminizer-lumene

 

Emma Unckel, Beautyredaktör.

Instant illuminizer, Rosy Dawn, 299 kr, Lumene. (reklamlänk)

En highlighter som snabbt smälter in i huden och lyfter fram konturerna. Lika fin på ögonen som på kinderna!

josephine-aune-max-factor

Josephine Aune, Moderedaktör.

Annons

Clump defy mascara, 149 kr, Max Factor. (reklamlänk)

Det här är utan tvekan min favoritmascara! Jag har testat många men återkommer alltid till den här. Den böjda gummiborsten separerar fransarna fint, och som namnet lovar ger den faktiskt inga klumpar. För en naturlig känsla räcker det med ett svep – annars kan man bygga upp den bra med flera lager för en mer intensiv mascaralook. I den brunsvarta-tonen blir looken mjukare, jag brukar varva mellan den och den svarta.

cia-jansson-cetaphil

Cia Jansson, Chefredaktör.

Gentle skin cleanser, 99 kr, Cetaphil.

Annons

Den tvättar rent och fräscht, utan att det känns stramt eller kliar efteråt. Jag hamstrade alltid Cetaphil utomlands tidigare, så nu är jag glad att den kommit till flera svenska apotek.

katarina-mascara

 

Katarina Matsson, Innehållschef.

Great lash mascara, 99 kr, Maybelline. (reklamlänk)

Jag började använda den här Maybelline-klassikern när jag var tonåring och hälsade på mina kusiner i USA (på den tiden då allt amerikanskt per definition var coolt). Sedan dess har jag testat otaliga mascaror i lika många prisklasser, men jag återkommer alltid till Great lash för en perfekt vardagslook. Bonus för hylsans retrostil!

Annons
karolina-glam-beige-powder-light-hr

 

Karolina Lindqvist, Mode- och beautyassistent.

Glam beige powder, 149 kr, L’Oréal Paris. (reklamlänk)

Ett puder som inte lämnar spår på huden men som verkligen gör jobbet och ger en fräsch, matt, finish samtidigt som den behåller hudens naturliga reflektion.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons