Artikeln innehåller reklamlänkar

ELLE-redaktionen: Här är våra budgetfavoriter inom beauty

ELLE-redaktionen: Här är våra budgetfavoriter inom beauty

Sugen på ett nytt, prisvärt skönhetsköp nu i vår? ELLE-redaktionen listar sina bästa beautyfavoriter. Bäst? Att de inte kostar skjortan!
16 mars, 2017

Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

 

Carin Hellman, Beautyredaktör.

Nail polish, 39 kr, Ellos. (länk till butik)

Lacket från Ellos är ett av de bästa lacken jag provat– och då ska ni ska veta att jag har testat många! Det finns i superfina färger (älskar N.Y.C Nude) och är lätt att applicera. Lacket ger perfekt täckning och har, framför allt, en oslagbar hållbarhet. Om man målar noga med underlack och överlack sitter det minst en vecka.

 

Jenny Fredriksson, moderedaktör.

Sensitive shampoo for a sensitive scalp, 169 kr, LCC.

Efter att jag fått problem med en torr och kliande hårbotten är detta schampoo, för just känslig botten, en riktig mirakelkur! Klådan försvann i ett nafs och håret får en fin volym och struktur.

 

Nina Oja, Creative director.

Oi All in one milk, 279 kr, Davines.

Den kanske inte är jättebillig men det är verkligen en perfekt produkt som räcker länge. Den skyddar håret och får en fönad frisyr att hålla längre. Och om du istället väljer att krama i och självtorka så lämnar den fräscha och löjligt mjuka lockar efter sig. En all-in-one-produkt som dessutom doftar gott.

 

Emma Unckel, Beautyredaktör.

Instant illuminizer, Rosy Dawn, 299 kr, Lumene. (länk till butik)

En highlighter som snabbt smälter in i huden och lyfter fram konturerna. Lika fin på ögonen som på kinderna!

Josephine Aune, Moderedaktör.

Clump defy mascara, 149 kr, Max Factor. (länk till butik)

Det här är utan tvekan min favoritmascara! Jag har testat många men återkommer alltid till den här. Den böjda gummiborsten separerar fransarna fint, och som namnet lovar ger den faktiskt inga klumpar. För en naturlig känsla räcker det med ett svep – annars kan man bygga upp den bra med flera lager för en mer intensiv mascaralook. I den brunsvarta-tonen blir looken mjukare, jag brukar varva mellan den och den svarta.

Cia Jansson, Chefredaktör.

Gentle skin cleanser, 99 kr, Cetaphil.

Den tvättar rent och fräscht, utan att det känns stramt eller kliar efteråt. Jag hamstrade alltid Cetaphil utomlands tidigare, så nu är jag glad att den kommit till flera svenska apotek.

 

Katarina Matsson, Innehållschef.

Great lash mascara, 99 kr, Maybelline. (länk till butik)

Jag började använda den här Maybelline-klassikern när jag var tonåring och hälsade på mina kusiner i USA (på den tiden då allt amerikanskt per definition var coolt). Sedan dess har jag testat otaliga mascaror i lika många prisklasser, men jag återkommer alltid till Great lash för en perfekt vardagslook. Bonus för hylsans retrostil!

 

Karolina Lindqvist, Mode- och beautyassistent.

Glam beige powder, 149 kr, L’Oréal Paris. (länk till butik)

Ett puder som inte lämnar spår på huden men som verkligen gör jobbet och ger en fräsch, matt, finish samtidigt som den behåller hudens naturliga reflektion.