Bli ELLE Member och ha chansen att få 2 platser på exklusivt Lancôme-event (+ goodiebag värd 2 500 kr!)

ELLE Member bjuder in till Lancôme-event

Nu har du och en vän chansen att gå på ett exklusivt event med Lancôme – och dessutom få varsin goodiebag värd cirka 2 500 kronor. Bli ELLE Member och tävla om två platser här!
29 mars, 2022

Annonssamarbete med Lancôme

Se hit alla beauty lovers! Torsdagen den 7 april arrangerar Lancôme ett exklusivt event i Stockholm. Det bjuds på spännande panelsamtal, du får lära dig allt du behöver veta om hudvård, ta del av värdefulla tips och prova på face yoga. Dessutom får alla på plats en goodiebag värd cirka 2 500 kronor. Det bästa? Nu tävlar ELLE Member ut 16 platser (med plus 1)!

Bli ELLE Member och vinn två platser

Medverkar under eventet gör Emma Unckel, som är beauty-influencer på ELLE och skin expert för Lancôme, Annie Black som är Scientific Director på Lancôme samt Teresa Grundin, hudterapeut och hudvårdsexpert. Ulrika Norberg håller i face yoga under kvällen.

Under eventet kommer du också ha möjlighet att testa Lancômes Youth Finder som är ett exklusivt huddiagnosverktyg, som med hjälp av en minikamera och en speciellt utformad hudvårdsapp analyserar din hud på djupet.

Eventet äger rum på A-house (A Atelier) på Östermalmsgatan 26A i Stockholm, torsdagen den 7 april klockan 16.30-19.00.

Du som är (eller blir!) ELLE Member har alltså chansen att vinna två biljetter till Lancômes lyxiga event och dessutom gå hem med inte bara en rad nyttiga tips och härlig ny energi utan dessutom en goodiebag fylld av hudvårdsprodukter.

Så gör du för att vara med och tävla

Tävlingen pågår till och med den 3 april. 16 vinnare meddelas via mail.

Utebliven närvaro ska meddelas 24 timmar innan eventet, en avgift kommer annars att debiteras. Det kommer vara en pressfotgraf på plats för att dokumentera eventet. Bilderna kommer sedan användas av Lancôme och ELLE. Vill du inte synas, meddela detta till oss när du har vunnit tävlingen.

Tävlingen arrangeras av ELLE Sverige. Juryn består av ELLE-redaktionen och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen godkänner du att dina uppgifter delas med Lancôme. För att delta måste du fyllt 18 år. Du har 48 timmar på dig att svara på mailet om att du har vunnit, annars går vinsten till någon annan.

Lycka till!

Det här är Elle Member

Du har väl inte missat ELLE Member? Vårt nya, kostnadsfria medlemsskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du bland annat spara artiklar och recept, ta del av exklusiva erbjudanden och få förtur till våra event – och framförallt – vara med och påverka ELLEs innehåll!

LÄS MER OM OCH BLI ELLE MEMBER HÄR

Gå med i ELLE Member – vårt nya community
0:60

Efter reklamen: Gå med i ELLE Member – vårt nya community

(0:60)

Slå på ljud

Foto: Lancôme