David Beckham: ”Håll dig i form, ta tid att återfukta och drick mycket vatten”

David Beckham: ”Håll dig i form, ta tid att återfukta och drick mycket vatten”

I dag släpps nyheten att David Beckham blir Biotherm Hommes nya ambassadör. Vi har fått en exklusiv intervju med ikonen.
09 maj, 2016

David Beckham frontar Biotherms nya kampanj. Inför kampanjsläppet passade David Beckham på att svara på frågor om hans bästa skönhetstips, morgonrutin och knep för bra hy.

Se den exklusiva kampanjfilmen och läs mer om samarbetet här.

LÄS OCKSÅ: DAVID BECKHAM UTSEDD TILL ÅRETS SEXIGASTE MAN

Vad är viktigast för dig: att se bra ut, må bra eller göra gott?

– Alla tre. De är viktiga på olika sätt.

Du har arbetat med massvis av bra fotografer – vad är nyckeln till en bra bild?

– Varje fotograf arbetar på ett unikt sätt, så det är svårt att nämna en enskild faktor. Personligen tycker jag att det är viktigt att vara öppen för kreativa idéer och verka för att få bästa möjliga resultat. Jag tycker också det är viktigt att alla känner sig bekväma på inspelningsplatsen. Det skapar en rolig och avslappnad atmosfär.

People magazine utsedde dig till den sexigaste mannen alive i början av året – hur var din reaktion?

– Jag blev lite generad men också väldigt smickrad och hedrad!

Varför tror du att fler män har börjat ta hand om sin hy?

– Det är viktigt både för män och kvinnor att ta hand om sin hud. Bra herrprodukter har blivit mer tillgängliga, vilket uppmuntrar män att ta bättre

hand om sin hud.

Så berätta, vad är den stora hemligheten bakom bra ”40 års-hy”?

– Ta hand om dig själv, både inifrån och ut. För mig, gör de enkla sakerna verklig skillnad; hålla sig i form, ta tid att återfukta, dricka mycket vatten och ta hjälp av rätt produkter.

Är du en morgonmänniska? Berätta din morgonrutin?

– Ja, jag älskar morgnar! (Jag har inget val med 4 barn!) Jag kör barnen till skolan och försöker sedan pressa in ett träningspass innan dagens möten. Min morgon-hudvårdsrutin är ganska snabb. Jag duschar, rengör ansikte följt av en snabb moisturize. Biotherm HommeAquapower är underbar på morgonen; den är som en sval stänk med vatten och det är så uppfriskande. När jag använder den, vet jag att jag har gjort något bra för min hud.

LÄS OCKSÅ: SE DAVID BECKHAMS VIRALA FILM FÖR H&M