Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Därför är Dysons nya hårverktyg en viral beautysnackis

25 maj, 2023 
Den har bara funnits ute på marknaden några veckor – men har redan blivit viral succé där användare knappt tror sina ögon (eller hår) efter effekten. Här är allt vi vet om Dysons nya Airstrait.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tipsBrand logo
Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tips

Brittiska Dyson har levererat flera hårverktyg som blivit kultklassisker för våra hår – senaste lanseringen kom förra året då den extremt omtyckta multiverktyget Airwrap kom i en ny version med flera nya tillbehör för att göra håret både utslätat, lockigt och fullt med volym.

För har man väl testat Airwrap, ja då är det svårt att gå över till något annat och nu i veckan har en ny gadget med liknande effekt på dem som fått prova den, vittnar om.

Annons

Dyson lanserar en plattång som inte är en plattång (!)

För nyligen lanserades Airstrait på den amerikanska, kanadensiska och mexikanska marknaden – vi i Europa får dessvärre vänts ända till nästa år för lansering.

Dyson airstrait
Dyson Airstrait.

Verktyget är en plattång – men den gör håret platt helt utan värmeplattor och den används på fuktigt hår där verktyget med hjälp av varmluft "plattar" håret torrt och rakt. Med andra ord mindre slitage än med en traditionell plattång med värmeplattor som slätar ut håret.

Man kan också använda de för att blåsa håret lätt torrt, innan man använder verktyget till att platta ut och göra längderna raka och "smooth".

Annons

Airstrait har blivit en viral snackis på bara några veckor

Bäst effekt tycks verktyget ha på texturerat hår, lockigt hår som vill ha en platt smoothing-effekt på sina strån.

Mest sett just nu är Crystal Nicoles klipp med 7.3 miljoner visningar på bara en vecka.

@beingcrystalnicolee

scared was an understatement | trying the new dyson airstrait #type4 #dysonairstrait #dyson #naturalhair #fyp

♬ original sound - CRYSTAL NICOLE

Här ser man också hur håret blir när man har lite mindre lockigt hår, där det får effekten av en riktigt bra blow-out med glans och friss-fri-effekt.

@carolinapeterscosta

The easiest blow-dry of my life 🫶 That's the first time I haven't felt like my hair was damaged after straightening it. No metal plates touch your hair during the process, and no extreme heat is used #dysonairstrait #airstrait #dyson #hair #fyp

♬ in this darkness - ethereal!

Men vi i Europa får spänt vänta in Airstrait-verktyget till början av 2024 – då blir vi allra först på bollen för att få prova den.

Foto: Launchmetrics/spotlight.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons