Därför är Dysons nya hårverktyg en viral beautysnackis

Därför är Dysons nya hårverktyg en viral beautysnackis

Den har bara funnits ute på marknaden några veckor – men har redan blivit viral succé där användare knappt tror sina ögon (eller hår) efter effekten. Här är allt vi vet om Dysons nya Airstrait.
25 maj, 2023
Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tips
1:60

Efter reklamen: Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tips

(1:60)

Slå på ljud

Brittiska Dyson har levererat flera hårverktyg som blivit kultklassisker för våra hår – senaste lanseringen kom förra året då den extremt omtyckta multiverktyget Airwrap kom i en ny version med flera nya tillbehör för att göra håret både utslätat, lockigt och fullt med volym.

För har man väl testat Airwrap, ja då är det svårt att gå över till något annat och nu i veckan har en ny gadget med liknande effekt på dem som fått prova den, vittnar om.

Dyson lanserar en plattång som inte är en plattång (!)

För nyligen lanserades Airstrait på den amerikanska, kanadensiska och mexikanska marknaden – vi i Europa får dessvärre vänts ända till nästa år för lansering.

Dyson airstrait

Dyson Airstrait.

Verktyget är en plattång – men den gör håret platt helt utan värmeplattor och den används på fuktigt hår där verktyget med hjälp av varmluft "plattar" håret torrt och rakt. Med andra ord mindre slitage än med en traditionell plattång med värmeplattor som slätar ut håret.

Man kan också använda de för att blåsa håret lätt torrt, innan man använder verktyget till att platta ut och göra längderna raka och "smooth".

Airstrait har blivit en viral snackis på bara några veckor

Bäst effekt tycks verktyget ha på texturerat hår, lockigt hår som vill ha en platt smoothing-effekt på sina strån.

Mest sett just nu är Crystal Nicoles klipp med 7.3 miljoner visningar på bara en vecka.

@beingcrystalnicolee

scared was an understatement | trying the new dyson airstrait #type4 #dysonairstrait #dyson #naturalhair #fyp

♬ original sound - CRYSTAL NICOLE

Här ser man också hur håret blir när man har lite mindre lockigt hår, där det får effekten av en riktigt bra blow-out med glans och friss-fri-effekt.

@carolinapeterscosta

The easiest blow-dry of my life 🫶 That's the first time I haven't felt like my hair was damaged after straightening it. No metal plates touch your hair during the process, and no extreme heat is used #dysonairstrait #airstrait #dyson #hair #fyp

♬ original sound - ethereal!

Men vi i Europa får spänt vänta in Airstrait-verktyget till början av 2024 – då blir vi allra först på bollen för att få prova den.

Foto: Launchmetrics/spotlight.