Danska beautyboxen lanseras i Sverige – utvald skönhet i brevlådan varje månad

Danska beautyboxen Goodiebox lanseras i Sverige

Gillar du beauty och skönhetsprodukter i allmänhet och danska varumärken i synnerhet? Då ska du kika närmare på danska Goodiebox. Efter succén på hemmaplan lanseras beautyboxen nu i Sverige.
05 juli, 2019

Att prenumerera på beautyboxar, där man får hem ett litet paket med olika skönhetsprodukter varje månad, har blivit en riktig succé. Boxarna är ofta värda mer än vad den kostar och ger många möjlighet att upptäcka nya märken och produkter.

Danska beautyboxen Goodiebox lanserades i Köpenhamn 2012 och har fram till förra året endast funnits i Danmark. Senaste året har de även startat upp i Nederländerna, Norge och Belgien – och nu kommer de även till Sverige.

De smygstartade redan i maj och juniboxen var den första som gick att beställa hem. Boxarna innehåller flera internationella varumärken men har ett fokus på danska produkter, alla kommer dock i olika prisklasser och från både små och stora aktörer. Är man ett fan av danska skönhetsmärken så kommer man få testa och upptäcka flera spännande produkter.

Som prenumerant får man hem en box i ett utvalt tema med 5-7 utvalda produkter inom makeup, hudvård och hårvård för 199 kr (värde minst 750 kr). Spana in aktuell låda på bygoodiebox.se och signa upp dig om du är sugen på en egen prenumeration.

Fler boxar med beautyinnehåll att prenumerera på:

Glossybox: Pionjären som lanserade son box 2011. Kända för bra samarbeten med både designers och beautyvarumärken.

Rebelbirdz: Svensk uppstickare. Mer nischprodukter och nya uppstickare. Mycket fokus på svenska varumärken.

Sniph: Parfymprenumeration där du får upptäcka en ny doft varje månad.

Estrid: En ny svensk prenumerationstjänst med rakhyvlar och rakblad. Uppfriskande koncept (utan stereotyper), bra prisläge och fina hyvlar man kan stoltsera med i badrummet.

Läs också:

Tabletter, shots och gummibjörnar – hur bra är beautykosttillskotten?

Beauty & Bubblor listar mirakeltipsen mot dålig hy

ELLEs beautyredaktör: De 10 bästa fuktbomberna för torr sommarhy