Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Så fixar du Daniela Rathanas scenlook: ”Den här sminkningen är svettproof”

06 jul, 2024 
AvEbba S. Dahlman
Härliga Daniela Rathana låter oss få smyga in i hennes badrum, när hon gör sig redo för ett gig. Se videon för att återskapa hennes snygga scensmink!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vill du ha en va-va-voom-sminkning á Daniela Rathana? Då är den här videon för dig. Den här sminkrutinen har många steg, och kan se avancerad ut vid första anblick, men som Daniela säger i videon: ”bear with me, det kommer bli bra när vi är klara”.

– Den här sminkningen är svettproof!, säger Rathana och avslöjar sina bästa knep för att få sminket att hålla hela natten, genom dans och sång och svett och tårar.

En heavy och ”kattig” ögonsminkning kan dessutom rädda dig från att se trött ut, om du till exempel festat kvällen innan.

– Om man har lite röda ögon eller är lite trött eller har påsar under ögonen, så är det perfekt!, säger hon och visar vilka som är de två viktigaste produkterna för den perfekta sotningen under ögonen.

Se hela videon i spelaren ovan. För att ta del av fler svenska kändisars hudvårds- och sminkrutin i videoserien Min Rutin, klicka här.

Annons