Chanel öppnar egen beautybutik i Stockholm

Chanel öppnar egen beautybutik i Stockholm

Under hösten 2017 öppnar Chanel sin andra butik i Stockholm, nu med fokus på skönhet.
18 september, 2017

Se hit alla beautyälskare! Här kommer en storslagen, efterlängtad nyhet – Chanel öppnar äntligen en egen butik i Stockholm där du kan hitta allt och lite till om beauty. Kan det bli bättre?

På Mäster Samuelsgatan 3 i Bibliotekstan i huvudstaden slår Chanel upp portarna till den nya Chanel Beauty Store vars butikskoncept kommer att fokusera helt på skönhet och doftprodukter.

Chanel öppnar egen beautybutik i Stockholm

– Vi är mycket glada över att Chanel väljer Bibliotekstan för sin etablering av Chanel Beauty Store i Stockholm, säger Emanuel Westin, chef över Bibliotekstans affärsutveckling i ett pressmeddelande.

ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman är även hon mycket exalterad över den efterlängtade butiksöppningen – framförallt med tanke på att Chanels beautyprodukter varit svåra att få tag i på sistone.

– Kanske lite slitet utryck att säga men, äntligen! Kan inte sammanfatta det bättre än så när den här ljuvliga nyheten blev officiell. Enda sedan Chanels beautyprodukter försvann från Kicks och privata parfymerier vid årskiftet har vi försökt få fram information om hur vi ska kunna fortsätta köpa deras åtråvärda makeup, doft och hudvård. Och nu vet vi!

ELLEs Carin Hellman om Chanels nya butik

– Det lovar gott att de bygger en helt egen beauty-butik, liknande finns till exempel i Paris och är en rent heaven för alla beautyfantaster!

Chanel Beauty Store öppnar även i Fredsgatan i Göteborg under hösten.

Foto: IBL

Läs mer:

Emilia de Poret på plats i Paris: Allt om den magiska Chanel-visningen

Hur mycket är din Chanelväska värd? Så tar du reda på det

Chanel, Dior och Louis Vuitton – 25 coffee–table böcker i butik just nu

Virginie Viard blir Karl Lagerfelds efterträdare på Chanel