Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Caias nya sommarkollektion – så bra är produkterna

27 jun, 2023 
Caias sommarkollektion 2023 har redan blivit en av sommarens beautysnackisar – ELLE har såklart testat kollektionen och tipsar om favoriterna värda ett köp.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
This or that med Bianca IngrossoBrand logo
This or that med Bianca Ingrosso

Sommar, sol och strand – och Bianca Ingrossos egna Caia Cosmetics sommarkollektion som landar lika säkert som solbrännan i sommartider.

Stefanie Giesinger för Caia.

Årets solgula Caia summer collection frontas inte av Bianca själv, utan hennes tyska vän, modellen och influeraren Stefanie Giesinger.

Annons
Modellen Stefanie Giesinger för Caia
Modellen Stefanie Giesinger för Caia.

Produkterna i Caias summer collection 2023

Caia har lanserat sommarprodukter och en ny parfym i ett par år nu, och 2023 är inget undantag.

En helt ny parfym, ett UV-skydd för håret och årets mest trendande "solskydd" – en keps – är några av produkterna.

Caia sommar
Caias sommarkollektion 2023.

ELLEs Beautyredaktör Carin Hellman har provat produkterna i kollektionen och tipsar om guldkornen här – och dem produkter som imponerar mindre:

Annons

Caia Silky sensation body butter

Här har vi en riktigt maffig body butter som, förutom sin subtila somriga och fräscha doft, är späckad med macademiaolja och glycerin. Den är dock mer "vispad" än krämig i sin formula och absorberas snabbt och blir nästan mer som en lotion i lätthet en stund efter applicering.

Tänker den är perfekt på torra sommarben, eller varför inte bädda in hela kroppen efter ett dopp i salt hav?

Caia body butter

Caia Summer Savior hair protection mist

Det är lätt att glömma längderna i sommarsolen, och det är inte helt enkelt att hitta produkter som skyddar även stråna mot solens skadliga UV-strålar.

Annons
Caia solskydd hår

Summer Savior hair protection mist är kollektionens livräddare som inte tynger ned håret och kan användas på både torrt och blött hår efter bad.

I kollektionen kommer även en bredtandad kam att reda ut längderna med när man använder sprayen. Perfekt som uppfräschning mellan bad, men också innan man kliver ut i solen.

Caias parfym Le soir

En oväntat mjuk, frisk sommarbris till parfym är Le soir. Luftiga vita blommor i kombination med klassiska "sommarparfymnoter" som mysk och vanilj gör den till en – exakt, en fin nostalgisk sommardoft som är lätt att bära.

Annons

Gillar man blommiga noter i kombination med sötman från vanilj kan det hända man hittat sin nya signaturdoft för soliga dagar.

Caia parfym

Övriga produkter i Caia summer collection

I kollektionen finns även för kepsen Offline mode och necessären Vacay Mode som kan bli fina följeslagare i strandväskan.

Är inte lika övertygad om användbarheten i Aloe vera face mist nu i sommar – blir en lite mer överflödig produkt som absolut svalkar, men inte innehåller något solskydd.

Annons
Caia sommar

Mest i så fall användbar som en del i kvällsrutinen, efter sol och bad. Då man förhoppningsvis också smörjt in sig ordentligt hela dagen och använt keps (!).

Kollektionen släpps den 27/6-23 och kommer att finnas att köpaANNONS här.

Foto: Caia cosmetics.

ELLE-galan 2023: Bianca Ingrosso om dejtinglivetBrand logo
ELLE-galan 2023: Bianca Ingrosso om dejtinglivet
Annons