Julklappstips: Här är skönhetsprodukten vi önskar oss i jul

Ge huden nytt liv med noggrann och effektiv ansiktsrengöring. Prova LUNA mini 3 - den perfekta julklappen för den som bryr sig om sin huds välmående och vill få lite extra lyster i jul.
26 november, 2019

Känner du att något saknas i din hudvårdsrutin eller att dina produkter inte uppfyller vad dem lovar? Istället för att direkt börja leta efter en ny kräm eller ett nytt serum – börja med att se över dina rengöringsrutiner. Hur kan du effektivisera rutinerna men samtidigt få ett bättre resultat? Den senaste snackisen i sammanhanget är ansiktrengöringsborstar. En av favoriterna är FOREO:s nya appstyrda ansiktsrengöringsborste LUNA mini 3. Borsten är elektronisk och ger lätt exfoliering, ökad blodcirkulation, finare textur och renare porer för en hy med naturligt glow. Nedan listar vi några anledningar att addera LUNA i din rengöringsritual!

1. Du lämnar inga rester

Antingen är vi för stressade på morgonen, eller för trötta på kvällen – vilket innebär att vi helt enkelt för ofta slarvar med rengöringen. Ett resultat av slarvig rengöring är att så kallat ”restavfall” lätt fastnar i veck och på övriga ställen vilket kan göra att porerna täpps igen och att huden torkar ut. Med hjälp av LUNA mini 3 kan du rengöra ordentligt ner på djupet – rengöringen tar nämligen bort 99,5 % av smuts, olja, svett och död hud. Detta på grund av borstens soniska vågor som riktas in i huden och tar sig djupt ner i dina porer.

2. Det lägger en bra grund

Upplever du ibland att dina hudvårsprodukter inte tar fäste? Genom att addera en ansiktsrengöringsborste i din rutin skapar du en absorberande grund för dina efterföljande hudvårdsprodukter att tränga ner på djupet. När huden är ren och fri från överskott av olja, döda celler och föroreningar kommer den att absorbera dina serum och krämer mycket bättre.

3. Du kommer aldrig tappa bort den

Vi har väl alla någon gång önskat att vi kunde ha en gps på våra favoritprodukter när vi drar med dem på fram och tillbaka från gymmet eller på resan? Nu är det problemet ett minne blott! Om du skulle råka tappa bort din LUNA mini 3 hjälper FOREO For You-appen  dig att hitta den. Klicka bara på appens Hitta min LUNA-funktion och sedan berättar den var borsten gömmer sig genom att pulsera.

4. En blixtsnabb glow-boost!

Tidsbrist är hudens värsta fiende. Trots det vill man ju bara ha en quickfix ibland när huden känns trött och glåmig. LUNA mini 3 har en lättåtkomlig Glow Boost-funktion som ger dig en ren och strålande hy – på endast en halv minut!

5. Snabb rengöring efter aktivitet

En sak som många glömmer är att rengöra sin hy efter träning – något som är viktigare än man tror. När vi svettas öppnas porerna upp, vilket innebär att porerna fylls på med bakterier och smuts. Därför är det alltid viktigt att rengöra ansiktet omedelbart före och/eller efter träning – vilket du enkelt kan göra med en ansiktsrengöringsborste.

Läs mer om produkten här.

Om FOREO SWEDEN:
FOREO grundades 2013 och är ett svenskt beauty-techföretag som skapar högteknologiska produkter som förbättrar varje individs hudvårdsrutin.