Bli ELLE Member – och vinn manikyr för dig och en vän hos Dashl

Bli ELLE Member och vinn manikyr hos Dashl

Nu har du chansen att vinna en Opi gel polish-manikyr för dig och en vän hos Dashl. Bli ELLE Member idag och var med och tävla här.
09 november, 2021

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA ÄR KONTAKTADE VIA MAIL

Du har väl inte missat ELLE Member? Vårt nya, kostnadsfria medlemskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du spara dina favoritartiklar och recept så att du har allt samlat under din egen profil, du kommer få inbjudan till intressanta events inom alla våra olika ämnesområden – och framförallt – du kan vara med och påverka ELLEs innehåll! Dessutom kommer du få ta del av exklusiva erbjudanden och tävlingar.

Vinn en manikyr för dig och en vän hos Dashl

Nu har du som medlem chansen att vinna en Opi gel polish-manikyr för dig och en vän hos Dashl. Vi tävlar ut tre behandlingar (tre vinnare med varsin +1) – en i Stockholm, en i Göteborg och en i Malmö – och det totala värdet för vinsten är 850 kronor. Det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna är att bli ELLE Member och maila oss tävlingskoden samt i vilken stad du önskar få behandlingen. Se detaljerad information nedan.

Dashl grundades i Stockholm 2016 av två kvinnliga entreprenörer med visionen att göra skönhetstjänster tillgängliga för alla. Här finns expertstylister som erbjuder skonsamma behandlingar med lång hållbarhet för naglar, bryn och fransar.

Så här gör du för att tävla

  • Bli ELLE Member (signa upp dig gratis här!)
  • Klicka på tävlingen på Min sida för att se koden
  • Maila den rätta koden samt vald stad till [email protected] och märk mailet med ELLE DASHL STHLM/GBG/MALMÖ beroende på vilken stad du tävlar för.

Maila ditt bidrag till: [email protected] Tävlingen pågår till och med den 22 november 2021. 3 vinnare meddelas via mail. Slumpen avgör vem som vinner. Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA ÄR KONTAKTADE VIA MAIL

Läs mer om och bli ELLE Member här

Tävlingen arrangeras av ELLE Sverige. Vinsten skickas ut av Dashl och genom att delta i tävlingen godkänner du att dina uppgifter delas med Dashl.

Vinsten gäller på följande beauty bars by Dashl:

Göteborg: Beauty Bar by Dashl i Arkaden, Drottninggatan 38.

Malmö: Beauty Bar by Dashl i Hansa Galleria, Stadt Hamburgsgatan 7.

Stockholm: Det finns 6 st beauty bars i Stockholm, vinnaren kan välja vilken hen vill besöka.

Foto: Dashl

Gå med i ELLE Member – vårt nya community
0:60

Efter reklamen: Gå med i ELLE Member – vårt nya community

(0:60)

Slå på ljud