Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Bli ELLE Member – och vinn en skönhetsbox från glossybox

11 okt, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Bli ELLE Member och vinn en Glossybox
Nu har du chansen att vinna en skönhetsbox från GLOSSYBOX. Bli ELLE Member idag och var med och tävla.
Annons
Unboxing: Glossybox adventskalender - spoilervarning!Brand logo
Unboxing: Glossybox adventskalender - spoilervarning!

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är kontaktade via mail.

Tack till alla som har varit med och tävlat!

Du har väl inte missat ELLE Member? Vårt nya, kostnadsfria medlemskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du spara dina favoritartiklar och ha chansen att bli månadens Editor-in-Street och lyft av oss på ELLE. Dessutom kommer du få ta del av exklusiva erbjudanden och inbjudningar till olika event.

Vinn en beautybox från Glossybox

Nu har du som medlem chansen att vinna en skönhetsbox från GLOSSYBOX, till ett värde av över 1 800 kronor. Boxen innehåller produkter från varumärken som Steve Laurent, Symbiosis och Eucerin. Vi tävlar ut 20 boxar och det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna är att bli ELLE Member och maila oss tävlingskoden.

Annons
Tävla med ELLE Member och Glossybox
Nu kan du som är ELLE Member vinna en härlig beautybox från Glossybox.

Så här gör du för att tävla

Maila ditt bidrag till: [email protected]. Tävlingen pågår till och med den 24 oktober 2021. 20 vinnare meddelas via mail. Slumpen avgör vem som vinner. Lycka till!

Tävlingen arrangeras av ELLE Sverige. Vinsten skickas ut av GLOSSYBOX och genom att delta i tävlingen godkänner du att dina uppgifter delas med GLOSSYBOX.

Foto: GLOSSYBOX

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons