Bleka vårkinder? ELLEs beautyredaktör har lösningen!

Bleka vårkinder? ELLEs beautyredaktör har lösningen!

Lite blek om kinderna så här när vårljuset kikar fram? Du är inte ensam! ELLE listar vårens bästa, absoluta makeuphit nummer ett: rouge och highlighter i ett!
17 mars, 2017

Backstage hos Versace mejkades och ”shejdades” toppmodellerna Gigi Hadid och Dasha Khlystun till det perfekta glowet. Nyckelprodukten till detta är en av vårens stora trendprodukter inom make up: en palett med highlighter/rouge i kombo för exakt rätt shading-effekt.

Shading med hjälp av highlighter/rouge ger en perfekt vårfräsch och oförskämt naturlig look – dessutom med en härlig lyster. I dag är highlighters så subtilt skimriga att de ger en perfekt lyster utan att vara för glittriga.

Mest naturlig blir looken med en palett där highlighter och rouge är synkad i en perfekt färgkombo, allt för att skapa en pigg färg längs kindbenen och lyster på höga punkter samt i ögonvrån. Du behöver inte vara något sminkproffs för att lyckas med looken: den mjuka crèmeformulan och de mjuka rouge-tonerna gör det superenkelt att fuska sig till fin färg och lyster med hjälp av fingertopparna. Ren och skär glowmagi!

De rätta produkterna till looken? Dem har du här! ELLEs beautyredaktion listar sina vårfavoriter – för rätt lyster och fin färg:

 

 

Tre-i-en, finns i flera toner. Blush & highlight palette, 390 kr, Smashbox.

 

Lyx-rouge och highlighter i samma box. Shade & illuminate cheeks, Scintillante, 660 kr, Tom Ford.

Supersmart duostick med rouge och highlighter. Glow expert duo stick, 495 kr, By Terry.

Två olika färger för varje hudton. Glow palettes, 495 kr, Bobbi Brown.