Bianca Ingrossos sminkmärke Caia lanserar mascaror

Caia släpper två nya mascaror

ELLE:s beautynörd Moa Alfredsson har pratat med Vanessa Lindblad, som tillsammans med Bianca Ingrosso, är grundare av Caia Cosmetics. Den 31 maj släpper märket sina efterlängtade mascaror som vi på ELLE så klart ville veta mer om.
29 maj, 2019

Berätta, varför ville ni just göra mascaror som nästa produktsläpp för Caia?

– Mascaror har varit en av de mest efterfrågade produkterna sedan vi startade Caia. Bianca är känd för sina fransar och alla hennes följare vet att hon använder sig av flera olika mascaror för att få den effekt hon vill ha. Bianca har redan naturligt böjda fransar och behöver en mascara som hjälper till att framhäva hennes egna fransar. Medan jag inte har naturligt böjda fransar och behöver en lätt mascara som inte tynger ner mina fransar.

Ni släpper två mascaror, vad är det för skillnad på de olika sorterna?

Bibbz boom boom lashes är specifikt utformad för att anpassa sig till dina egna ögonfransar. Formuleringen ger den perfekta kombinationen av volym, längd, böj och definition samtidigt som den skyddar fransarna mot slitage. Vanz va va volume skapar nästintill överdrivna fransar och är specifikt utvecklad för dig som har relativt korta egna fransar och inte naturligt böjda. Mascaran förstärker, förlänger och definierar fransarna samtidigt som den ger en jämn och flexibel finish. Vanz va va volume har en gummiborste med en färgtank i så man slipper doppa mascaran i behållaren flera gånger.

Hur mycket jobb ligger bakom?

– Mycket! Vi började med dessa mascaror i februari 2018. Vi är båda så kräsna när det gäller mascaror och vi har helt olika behov och därför var det så fantastiskt att vi kunde göra två mascaror som passade två olika kundgrupper samt en kundgrupp som kan använda båda, som Bianca gör. Bianca är en perfektionist när det gäller allt och paketeringen och produktutvecklingen tog sin tid och det är vi glada för nu när vi fått resultatet.

Vad kan vi förvänta oss från Caia längre fram?

– Det kommer komma mycket nyheter från oss. Det kommer redan en ny nyhet i slutet av juni. Hösten är fylld med produktlanseringar.

Läs mer: Bianca Ingrosso frontar Gina tricots sommarkollektion