Best of 2014: Årets åtta bästa ansiktskrämer

Här är årets bästa ansiktscremer.

La crème de la crème! Möt de åtta krämerna som nominerades av ELLE Beauty Awards jury i kategori "Bästa Ansiktscrème". Varje jurymedlen fick nominera två favoriter.
12 november, 2014

Efter en svår överläggning (alla är fantastiska – vi lovar!) belönades La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Creme med den tjusiga titeln, men här är hela listan på de åtta bästa krämerna 2014. För en best of-lista som inte går ur tiden, julklappstips eller ett grymt inköp till dig själv.

 

Vinnaren på ELLE Beauty Awards:

LA PRAIRIE Cellular Swiss Ice Crystal Creme, 2 800 kr.

Überlyxig anti-aging där naturens egna överlevnadssystem får göra jobbet. La Prairie har tagit extrakt från livståliga växter i de Schweiziska alperna och skapat en cocktail som hjälper huden att skydda sig mot stress, föroreningar och köld (hörde vi svensk vinter?). Innehåller ljusreflekterande partiklar som ger jämn lyster på direkten.

Och de övriga nominerade var:

DERMALOGICA AGE Smart Dynamic Skin Recovery SPF30.

DERMALOGICA AGE Smart Dynamic Skin Recovery SPF30, 789 kr

Doftlös dagkräm för mogen hy med bredspektrum SPF30 för att skydda huden mot ålderstriggande UV-strålar. Stimulerar kollagenproduktion för slätare hud. Innehåller patenterade polypeptider, glukosamin och sojaproteiner.

RODIAL Bee Venom Moisturiser.

RODIAL Bee Venom Moisturiser, 2 529 kr
Brittiska Rodial är märket för den som vill ha näst intill kirurgiska resultat, men utan att lägga sig på britsen. Den hypade Bee Venom-serien innehåller äkta bigift som ökar blodcirkulationen, ger fyllighet och stramar upp huden. Giftigt!

VERSO Day Cream.

VERSO Day Cream, 800 kr

Svenska uppstickarmärket Verso har tagit världen med storm. Hemligheten är ett superkoncentrat av A-vitamin, Retinol 8, som aktiverar hudens kollagenproduktion. Vitamin B3 ger en ”nyss hemkommen från promenad”-lyster. Mjukgör och skyddar med SPF15.

CLINIQUE Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF20.

CLINIQUE Superdefense Daily Defense Moisturizer SPF20, från 395 kr

Ännu ett kraftpaket mot synliga ålderstecken, inklusive synliga effekter av känslomässig stress. Neutraliserar UVA- och UVB-strålar.

DERMALOGICA Active Moist.

DERMALOGICA Active Moist, från 419 kr

Lättabsorberad, oljefri kräm som passar normal till fet/kombinerad hy. Silkesaminosyror tillsammans med extrakt från gurka och kardborre balanserar hudens talgproduktion och fuktnivå. Perfekt för den lite oroliga huden.

CHANEL Sublimage La Creme.

CHANEL Sublimage La Creme, 3 499 kr

Anti-aging i lyxförpackning. Den lätta formulan passar även den yngre huden och i varma klimat. Jobbar mot ålderstecken som rynkor, ojämn hudton och förlorad spänst, lyster och fuktbalans.

L'OCCITANE Crème Divine.

L’OCCITANE Crème Divine, 895 kr

Mais Oui! Det franska märkets bästsäljare med ekologisk Immortelle eterisk olja stimulerar produktionen av kollagen och förbättrar hudens mikrocirkulation.

 

Årets jury bestod av ELLEs chefredaktör (och juryns ordförande) Hermine Coyet-Ohlén, ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman, prisade hårstylisten/hovfrisören och visningsproducenten för ELLE-galan Peter Andersson, modeprofilen Emilia de Poret, den erfarna skönhetsjournalisten (och ELLE-bloggaren) Maria Ahlgren och den prisade makeupartisten Anya de Tobon.

Av: Maria Ahlgren 

Läs mer:

Årets sju bästa mascaror!

Årets fyra bästa baser!

ELLE Beauty Awards 2014!