Artikeln innehåller reklamlänkar

Beautyuppenbarelsen: Beauty & Bubblor avsnitt 37

Beauty & Bubblor 37

Italien-inspiration, peppig energi och en maxad beautyuppenbarelse! I avsnitt 37 av Beauty & Bubblor får du njuta och lyssna av allt och lite till. Och hitta produkterna från avsnittet. Enjoy!
25 september, 2019

Äntligen finns ett nytt avsnitt av skönhetspodden Beauty & Bubblor med Emma Unckel & Frida Fahrman ute! Undrar du vad veckans avsnitt har att bjuda på?

Frida delar med sig om lite godbitar från sin smekmånad, som hon tillbringat på italienska ön Capri och ja – hon har tagit med sig den magiska energin till veckans podd! Med allt från hur hon och hennes man tillbringade dagarna i paradiset, utan dator, och med begränsad tid på sociala medier, till allt beautyrelaterat som hon stötte på under resan.

Frida i idylliska Italien

Beautyuppenbarelse

Emma berättar om trendspaningen som hon och Kakan nyligen höll på en scen framför 400 personer, och så får vi veta vad det är för beautyuppenbarelse som Emma precis varit med om. Någonting som resulterade i att hon nu vet exakt vad hon behöver för det perfekta fejset, både till vardags och till fest. Alla hennes måsten helt enkelt! Här finns som vanligt veckans produktlista länkad med inköpsställen och exakta nyanser som nämns i poddavsnittet.


P.S. Upptäck 10 av de största beautytrenderna och hela produktlistan från förra veckans avsnitt om trendspaningen här!

Se till att lyssna på avsnitt 37 här:

Emmas nya och gamla favoriter:

1. Tinted moisturizer, Laura Mercier

 

En klassisker med ny formula. Möt den färgade dagkrämen tinted moisturizer med spf 30 från Laura Mercier. Klicka hem produkten här! (länk till Adtraction)

2. Fluid sheer, Giorgio Armani

Lyster i en flaska! Fluid sheer från Giorgio Armani finns bland annat att köpa på Åhléns. Klicka hem den här! (länk till Adtraction)

3. Bareskin complete coverage serum concealer, Bare Minerals

 

 Bareskin complete coverage serum concealer från Bare Minerals har en lätt formula som ger hög täckning för bland annat mörka ringar, pigmenteringar och oönskade kvisslor. Klicka hem produkten här! (länk till Adtraction)

4. Healty glow sheer powder, Chanel

Populära healty glow sheer powder från Chanels Les beige-serie. Klicka hem produkten här!

6. Eyebrow sculpting brush, Hourglass

 

Ögonbrynspennan eyebrow sculpting brush från Hourglass är designad med en stor borste och kommer i flera olika nyanser. Här i färgen soft brunette. Klicka hem produkten här! (länk till Apprl)

7. Glow face palette, Dior Backstage

Highlighter-paletten glow face palette från Dior Backstage fungerar fint som både ögonskugga, bronzer och highligter. Klicka hem produkten här! (länk till Apprl)

8. Cheek gelee, Chantecaille

 

Spana in rouget cheek gelee från Chantecaille som är skapat i ett smidigt tub-format. Klicka hem produkten här! (länk till Apprl)

9. Ultra slim high intensity refillable lipstick, Hourglass


Ultra slim high intensity refillable lipstick från Hourglass lovar både en lång hållbarhet och högt pigment. Klicka hem Emmas favorit i nyansen I live for här! (länk till Apprl)

10. Eau de Lune parfume, Laura Mercier

Den romantiskt blommig doften av vita blomblad, mandarin och subtila noter av viol och ylang-ylang hittas i Laura Mericers parfym eau de Lune. Klicka hem produkten här! (länk till Adtraction)

Läs mer:

Beauty & Bubblor avsnitt 35 listar höstens hårprodukter

Beautybloggaren: 22 budgetprodukter – under 200 kronor

Gucci Westmans makeuplinje Westman Atelier lanseras i Sverige