Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

De 6 hetaste beautytrenderna 2018

Är du redo för ett nytt år och en ny look? ELLE guidar dig till de absolut hetaste beautytrenderna 2018.
16 december, 2017

Här listar ELLE de härligaste beautytrender för 2018! Trenderna som du bara måste ha koll på.

Många klassiska looks lever och frodas än – som de röda läpparna och den ljuvliga nudetrenden. Men det finns också många nya fräscha looks att testa – som poppiga färger och glitter på ett helt nytt sätt.

Se och lär!

Fransarna har varit i fokus under flera säsonger. Både lösfransar och extensions har slagit igenom på bred front. Den trendigaste franslooken är modern tolkning på Twiggyfransar med många lager mascara och nästan en lite klumpig finish. Man bygger fransarna med hjälp av en primer och många lager mascara.

Mascara från L’Oréal, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

En primer är ett måste för att få den snygga twiggylooken på fransarna. Glöm inte att många lager behövs – av både primer och mascara.

Primer från Lumene, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Eyelinern tar huvudrollen i vårlooken och alla former och stilar på linjer är aktuella – från en elegant svalvinge till en mer modern abstrakt variant.

Matt magi! Eyeliner från Lancôme, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Kajalpenna från Clarins, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

För att underlätta eyeliner-applikationen: grunda med en kajalpenna och måla sedan med en flytande eyeliner ovanpå kajalstrecket. Det blir mycket enklare att få en fin snits på eyelinern då.

Låt ögonskuggan poppa – och ta fram den breda penseln när du ska applicera ögonskuggan i vår. Inspireras av den abstrakta expressionismen, med stora färgsjok med endast ett färgval. Effektfullt och maxat.

Ögonskugga från Isadora, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Magisk regnbågspalett från Revolution, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Röda läppar funkar alltid!  Vårens röda läpp går åt det rödorangea hållet, gärna med lite gloss på ytan för ge lite liv åt läpparna. Ett skönt bryt från den supermatta trenden.

 

Läppstift från Bobbi Brown, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Strössla med glitter – inte bara på ögonen. Nu hittar vi gnistrande stenar både på kinderna och läpparna. Det blir extra lyxigt och modernt med glitter på en naturligt flawless hy med en noggrant applicerad bas och inget mer.

Glitterögonskugga från LA Splash, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Den nya nudetrenden är här. Naglar och manikyr fascinerar och inspirerar. Det är också ett område med avancerade nya tekniker som polygel och sköna coola trender som fading och glitter. Men ibland är det bara en skönt med en nudefärgad ton. Vårens nya nudefärg har ett inslag av en varm, mjuk ton som går mer åt det gula hållet.

Nagellack från Essie, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Nagellack från Max Factor, läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Foto: Imaxtree