Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Skönhetsexperten Veronica: Min bästa beautyshopping i Stockholm

10 jul, 2024 
AvEbba S. Dahlman
Häng med på en shoppingrunda! ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson visar dig de bästa ställena att shoppa beauty på i Stockholm.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi älskar beauty, men ibland kan det vara lite klurigt att veta var man ska gå för att hitta de där trendiga och tidlösa guldkornen. Som tur är har vi ELLEs Veronica Henriksson till vår hjälp – häng med när hon guidar oss till den absolut bästa beautyshoppingen i Stockholm!

Vilken beautybutik erbjuder brynfix? Var kan man göra hudanlays för att få hudvårdsrekommendationer? Var kan man gå och få en touch-up på sminket under shoppingrundan? Var hittar jag det bästa utbudet av K-beauty? Var kan jag få min läppstiftshylsa ingraverad? Och var hittar jag de där überhyllade internationella varumärkena som inte säljs någon annanstans i Sverige? Veronica ger oss scoopet!

– Det här är en av mina absoluta favoriter på sommaren, säger Veronica i videon och håller upp en lätt täckande foundation inne på COW Parfymeri (Vital Skincare Complexion Drops från Westman Atelier).

Se hela Veronicas shoppingguide i videoklippet ovan.

Annons