Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Beautyprodukterna från veckans avsnitt av Beauty & Bubblor

08 maj, 2019 
Beauty & Bugglor avsnitt 17, shopping
I varje avsnitt av ELLEs skönhetspodd Beauty & Bubblor med Emma Unckel och Frida Fahrman kommer veckans lista ut med alla produkter som de har tipsat om i podden. I avsnitt 17 bjuds det på glowspecial och du hittar alla beautysnackisar här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är två trötta bubbelbrudar i studion som poddar denna vecka. Men efter regn kommer solsken och efter exfoliering kommer glow!

Recension av den senaste hälsotrenden – sellerijuice

Emma inleder veckans avsnitt med att recensera den senaste trenden: ett glas färsk sellerijuice varje morgon.

Frida följer upp och berättar om det stora firandet som hon nyligen var på. Vilka var där, vad hände och vad blev det för klänning som hon tillslut valde att bära?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det var dock inte bara champagnen som flödade i helgen, Emma var nämligen med om en blöt resa hon sent kommer glömma. Men trots vilda dagar så låter Frida och Emma sig inte stoppas i första taget, de delar givetvis med sig av beautynyheter som de snubblat över sedan sist. Här kan du hitta alla produkter det pratas om i avsnittet och du kan shoppa dem med ett enkelt klick!

Emma och Frida
Emma och Frida från skönhetspodden Beauty & Bubblor.

Veckans avsnitt av Beauty & Bubblor

Har du inte lyssnat på veckans avsnitt än? Lyssna här eller där poddar finns. Och glöm inte att prenumerera på podden så att du inte missar något framöver. Nytt avsnitt släpps varje onsdag. Enjoy!

Annons

Shoppa produkterna från avsnitt 17 av Beauty & Bubblor:

1. Youthful Glow Highlighter Duo

Highligther som ger ett perfekt och naturligt shimmer. En bra budgetvariant med lyxigt resultat. Shoppa den här!

Ett lystergivande puder med två uppljusande nyanser av pärlemo och koppartoner. Highligterpudret ger ett naturligt shimmer och är en perfekt budgetvariant med lyxigt resultat. Shoppa den här!

2. Primer Base Illuminating Primer

Lystergivande primer som låter huden andas och får makeupen att hålla, utan att ge en matt effekt. Shoppa den här!

Annons

Vit c-serien från Rodial

1. Ansiktsmask med c-vitamin

En ansiktsmask med 5 % rent vitamin C för att skapa lyster och jämna ut rynkor, fina linjer samt pigmenteringar. Shoppa den här!

 

En ansiktsmask med 5% rent c-vitamin för att skapa lyster och jämna ut rynkor, fina linjer samt pigmenteringar. Shoppa den här!  (reklamlänk)

2. Rengöring med c-vitamin

 

 

Ansiktsrengöring med gel-formula som med milda frukt, glukol och mjölksyror exfolierar och tar bort orenheter. Shoppa den här!

Ansiktsrengöring med gel-formula som med mild frukt, glukol och mjölksyror exfolierar och tar bort orenheter. Shoppa den här! (reklamlänk)

Annons

3. Exfolieringspads med c-vitamin

 

Brightening Cleansing Pads från Rodial. Lättanvända syrapads med fruktsyra och salicylsyra som exfolierar och ger huden lyster. Fruktsyran exfolierar medan salicylsyran jobbar hårt för en porsammandragande effekt.

Shoppa den här! (reklamlänk)

4. C-vitamin-droppar

 

De omtalade beautydropparna, Vitamin C Drops från Rodial. Ett kraftfullt antioxidant-koncentrat med 6% c-vitamin som neutraliserar synligt fria radikaler, åldersfläckar och pigmenteringar. Perfekt att använda för att motverka skador från miljöns olika belastningar.

Annons

Shoppa den här! (reklamlänk)

5. Toner med c-vitamin

Glow Tonic från Rodial. Den här toner-produkten innehåller 5 % av olika syror som jobbar exfolierande och utjämnande. Shoppa den här!

Glow Tonic från Rodial. Den här tonern innehåller 5% av olika syror som jobbar exfolierande och utjämnande. Shoppa den här! (reklamlänk)

6. Ögonkräm med c-vitamin

Eye Soufflé från Rodial. Underbar ögonkräm med fluffig konsistens. Med 2% av c-vitamin återfuktar den noggrant och jobbar för att minska synliga linjer.

Annons

Shoppa den här! (reklamlänk)

7. Lyxig dagkräm med c-vitamin

 

Face Soufflé från Rodial. Lyxig dagkräm som går ner på djupen och ger maximal återfuktad hud. Med 2 % vitamin C jobbar den även på åldersfläckar och hyperpigmentering.

Face Soufflé från Rodial. Lyxig dagkräm som går ner på djupen och ger maximal återfuktad hud. Med 2% c-vitamin jobbar den även på åldersfläckar och hyperpigmentering.

Shoppa den här! (reklamlänk)

Läs mer:

Fransar och bryn – Veckans lista från Beauty & Bubblor

C-vitamin – Veckans lista från Beauty & Bubblor

Budget-beauty – Veckans lista från Beauty & Bubblor

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons