Beautynördarnas favoritmärken lanseras i Sverige

Beautynördarnas favoritmärken lanseras i Sverige

Svenska Sephora plockar in några av makeup- och hudvårdvärldens mest hypade varumärken här i Sverige. Och vi jublar!
24 januari, 2017

Det är glada dagar för alla nordbor som älskar grym makeup och kul, effektiv hudvård. Under våren tar nämligen svenska Sephora in några fantastiska varumärken som är nya för den svenska marknaden.

LÄS OCKSÅ: SNYGGASTE BEAUTYLOOKSEN PÅ ELLE-GALAN

Vi har tittat närmre på tre av dem:

Becca Cosmetics

I åratal har ELLE:s beautyredaktion bunkrat Beccas magiska highlighters och foundations i USA. Makeupmärkets core är en perfekt bas och glow-produkter. Deras magiska primer Backlight priming filter och Under eye brightening corrector är två absoluta måsten till sminkbagen framöver.

 

 

Lipstick queen

Precis som namnet skvallrar om är detta ett renodlat läppstiftsmärke skapat av Poppy King. Superfina förpackningar och supersmarta läppstift för alla lipstick addicts. Märkets tre storsäljarna ser du ovan. Medival för en naturlig läppfärg, Hello Sailor, framtagen för att matcha blå jeans och Frog Prince, en grön färg som aktiveras av värmen på läppen och blir till en naturlig, röd ton.

LÄS OCKSÅ: ÅRETS MODELL OM SINA BÄSTA MODETIPS

Dr. Jart+

Hej på dig hypade K-beauty! Dr. Jart+ är ett av de senaste tillskotten från det koreanska K-beautysegmentet. Märket är främst fokuserade och bäst på BB Creams och sheet masks med roliga namn och härliga återfuktande formulas. Vad sägs om en hel bok med sheet masks?