Beautynördarnas favoritmärken lanseras i Sverige

24 jan, 2017 
Svenska Sephora plockar in några av makeup- och hudvårdvärldens mest hypade varumärken här i Sverige. Och vi jublar!
Annons

Det är glada dagar för alla nordbor som älskar grym makeup och kul, effektiv hudvård. Under våren tar nämligen svenska Sephora in några fantastiska varumärken som är nya för den svenska marknaden.

Vi har tittat närmre på tre av dem:

landscape-1458661285-becca-cosmetics-skincare

Becca Cosmetics

I åratal har ELLE:s beautyredaktion bunkrat Beccas magiska highlighters och foundations i USA. Makeupmärkets core är en perfekt bas och glow-produkter. Deras magiska primer Backlight priming filter och Under eye brightening corrector är två absoluta måsten till sminkbagen framöver.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

 

 

lipstickqueen-mini-set-235-kr

Lipstick queen

Precis som namnet skvallrar om är detta ett renodlat läppstiftsmärke skapat av Poppy King. Superfina förpackningar och supersmarta läppstift för alla lipstick addicts. Märkets tre storsäljarna ser du ovan. Medival för en naturlig läppfärg, Hello Sailor, framtagen för att matcha blå jeans och Frog Prince, en grön färg som aktiveras av värmen på läppen och blir till en naturlig, röd ton.

the-book-of-masks-2

Dr. Jart+

Annons

Hej på dig hypade K-beauty! Dr. Jart+ är ett av de senaste tillskotten från det koreanska K-beautysegmentet. Märket är främst fokuserade och bäst på BB Creams och sheet masks med roliga namn och härliga återfuktande formulas. Vad sägs om en hel bok med sheet masks?

 

 

 

 

Annons