Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Beautykanalerna som du bara måste följa på YouTube

25 jan, 2019 
AvMoa Alfredsson
Tre kanaler som handlar om beauty och tutorials på Youtube.
Lys upp januarimörkret med lite rörlig beauty-inspiration. ELLEs Moa Alfredsson listar de bästa beautykanalerna att följa på Youtube just nu!
Annons

Lisa Eldrige

Skönhet på YouTube, är inte bara det tonåringar som sminkar sig kanske du tänker men icke! Du får leta efter en mer sofistikerad och elegant kvinna än makeupartisten Lisa Eldrige, som bland annat jobbat med Kate Winslet och Keira Knightley. Lisa är även väldigt intresserad av sminkhistoria så på hennes kanal hittar du tutorials på bland annat Audrey Hepburn och Marilyn Monroes glammiga looks.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Violette_FR

Tänk naturligt smink, slarvig lugg och en stil som säger Paris och du har Violettes kanal framför dig. Lär dig att återskapa den franska ”jag vaknade så här” looken och njut av Violettes avslappnande sätt.

Luxy Hair

Behöver du tips på frisyrer så är det hit du ska vända dig. Som en ordbok för frisyrer där du kan hitta allt ifrån tips på hur du stylar kort hår till mer komplicerade uppsättningar.

JBunzie

Nämen det här är ingen makeup artist utan det här är en shape shifter. Jessica gör galna transformation-videos där hon med smink förvandlar sig till olika kändisar och film karaktärer. Magi!

Annons

Luhhsetty

Calling alla med lockigt hår och alla andra med för den delen. Här hittar du en massa rutinvideos för lockigt hår där du får tips och råd på hur du ska ta hand om ditt lockiga barr. Eller om du är sugen på något annat är ett tips att spana in hennes intimrådsvideo. Så bra guide.

The Anna Edit

Old school Youtube när det är som bäst. Anna visar allt ifrån morgonrutiner till makeup tours på ett väldigt informativt och roligt sätt. Att kika på en video är som att snacka beauty med en vän. Och det gillar man ju.

Läs mer:

Annons