Beautykanalerna som du bara måste följa på YouTube

Tre kanaler som handlar om beauty och tutorials på Youtube.

Lys upp januarimörkret med lite rörlig beauty-inspiration. ELLEs Moa Alfredsson listar de bästa beautykanalerna att följa på Youtube just nu!
25 januari, 2019

Lisa Eldrige

Skönhet på YouTube, är inte bara det tonåringar som sminkar sig kanske du tänker men icke! Du får leta efter en mer sofistikerad och elegant kvinna än makeupartisten Lisa Eldrige, som bland annat jobbat med Kate Winslet och Keira Knightley. Lisa är även väldigt intresserad av sminkhistoria så på hennes kanal hittar du tutorials på bland annat Audrey Hepburn och Marilyn Monroes glammiga looks.

Violette_FR

Tänk naturligt smink, slarvig lugg och en stil som säger Paris och du har Violettes kanal framför dig. Lär dig att återskapa den franska ”jag vaknade så här” looken och njut av Violettes avslappnande sätt.

Luxy Hair

Behöver du tips på frisyrer så är det hit du ska vända dig. Som en ordbok för frisyrer där du kan hitta allt ifrån tips på hur du stylar kort hår till mer komplicerade uppsättningar.

JBunzie

Nämen det här är ingen makeup artist utan det här är en shape shifter. Jessica gör galna transformation-videos där hon med smink förvandlar sig till olika kändisar och film karaktärer. Magi!

Luhhsetty

Calling alla med lockigt hår och alla andra med för den delen. Här hittar du en massa rutinvideos för lockigt hår där du får tips och råd på hur du ska ta hand om ditt lockiga barr. Eller om du är sugen på något annat är ett tips att spana in hennes intimrådsvideo. Så bra guide.

The Anna Edit

Old school Youtube när det är som bäst. Anna visar allt ifrån morgonrutiner till makeup tours på ett väldigt informativt och roligt sätt. Att kika på en video är som att snacka beauty med en vän. Och det gillar man ju.

Här hittar du Moa Alfredssons blogg på ELLE!

Läs mer:

Kicks öppnar gigantisk flagship-butik – med tre våningar beauty

De tre bästa barriärcrèmerna för riktigt vintertorr hy

ELLEs beautyredaktör tipsar om sina makeup-favoriter 2019