Artikeln innehåller reklamlänkar

Beauty & Bubblor listar mirakeltipsen mot dålig hy

Beauty & Bubblor shopping avsnitt 24

Ögonkrämer mot trötta ögon och lystergivande produkter. I avsnitt 24 av Beauty & Bubblor med Emma Unckel och Frida Fahrman får vi tips om sommarens mirakelprodukter.
27 juni, 2019

Frida Fahrman och Emma Unckel är tillbaka från Grekland och poddar denna vecka hemma i Stockholm. De tittar tillbaka på semesterdagarna och dessutom är det Emmas födelsedag, som dagen till ära började med en ansiktsmask!

Men bara för att våra bubbliga poddare har det toppen just nu, både i knopp och kropp, så finns det så klart dagar då hyn inte är lika glad i hågen. Det uppstår ålderstecken, men det finns också andra faktorer som påverkar. Därför delar de med sig av sina mirakeltips mot dåliga huddagar i veckans avsnitt, nummer 24! Så vill du ha fukt, stramhet och glow ska du lyssna, och som vanligt kommer produktlistan i slutet av avsnittet.

Lyssna på avsnitt 24 av Beauty & Bubblor här

Är du sugen på att lyssna på veckans avsnitt? Klicka på spelaren nedan och glöm inte att börja prenumerera på Beauty & Bubblor för att inte missa något i framtiden.

1. Foundationstift, Bobbi Brown

Foundationstift som fungerar lika bra som en täckande concealer. Skin foundation stick från Bobbi Brown och finns i 134 nyanser. Upptäck alla nyanser och klicka hem här! (länk till butik)

2. Ansiktsmask, 111SKIN

Ansiktsmask med 24k guld. Rose gold brightening facial treatment mask från 111 Skin. Klicka hem den här! (länk till butik)

3. Primer, Clarins

Primer som jämnar ut och skapar en fin grund och förlänger hållbarheten av din makeup. Sos primer i nyans nr 07 mocha. Klicka hem här! (länk till butik)

4. Ögonkräm, Filorga

Mjukgörande och utjämnande ögonkräm som fixar lyster och trollar bort trötta ögon på ett kick. Oxygen-glow eye cream från Filorga. Klicka hem här! (länk till butik)

5. Ögonprimer, Medik8

Serum som fixerar mörka ringar under ögonen. Dark circles tinted primer från Medik8. Klicka hem här! (länk till butik)

6. Dagkräm, Exuviance

Parfymfri dagkräm som jobbar extremt bra på hyperpigmenterad hud. Optilight all-over dark spot minimizer från Exuviance. Klicka hem här! (länk till butik)

7. Ansiktsmask, Exuviance

Djupt återfuktande ansiktsmask som skyddar huden mot miljö, föroreningar och UV-ljus. Deep hydration treatment från Exuviance. Klicka hem här! (länk till butik)

8. Set med ansiktsmasker, Patchology

Kit med olika masker som återfuktar på djupet. Ansiktsmasker från Patchology. Klicka hem här! (länk till butik)

Läs mer:

Alla skönhetssnackisar från Beauty & Bubblor avsnitt 23

Sovmaskerna som räddar din torra hy