Artikeln innehåller reklamlänkar

Beauty & Bubblor avsnitt 71 – allt om syrabehandlingar

beauty och bubblor avsnitt 71 med exfolierande produkter.

Äntligen nytt avsnitt av skönhetspodden Beauty & Bubblor! I avsnitt 71 är det fokus på syrabehandligar och det bjuds på effektiva hemmakurer i syrans tecken. Se till att lyssna och upptäck mer om produkterna från avsnittet här.
20 maj, 2020

 

Det är fortfarande stängt på kontoret men Beauty & Bubblor väljer att lämna hemmets trygga vrå för att besöka hudspecialisten Katarina och låta henne utöva ansiktsmagi med hjälp av syrabomber.

Emma Unckel tipsar i veckans avsnitt om en exfolierande favorit!

Frida berättar i veckans avsnitt om behandlingen med Prx T33 som avslutades med botox, och Emma har på sitt håll fått prova på en helt ny behandling som även passar gravida. Såklart tipsar våra bubbliga guider också om olika hemmakurer som går i syrans tecken, för den som inte vill eller kan besöka en salong!  Skrolla ner en bit för att lyssna och shoppa produktlistan från avsnittet.

Lyssna på avnsittet här:

Ps! Älskar du också allt om skönhet? Se till att klicka i prenumerera-knappen ovan för att inte missa för att inte missa kommande avsnitt av Beauty & Bubblor.

Produktlista nr 71:

1. Mumsig mousse

 

Detoxa huden på bara fem minuter med den exfolierande moussen Scrub & detox från Filorga. Upptäck mer och klicka hem den här. (länk till Adtraction)

2. Skrub + mask = magi

 

Denna dubbelverkande ansiktsskrubb och mask ger en bubblande känsla och rensar bort alla döda hudceller. Ansiktsmasken Scrub & mask från Filorga. Upptäck mer och klicka hem den här. (länk till Apprl)

3. Trippelverkande syrapeeling

Rengör på djupet! Triple microdermabrasion från Exuviance är en trippelverkande exfolierande produkt som kombinerar kemisk- och mekanisk peeling som innehåller både AHA-syra, papayaenzym och mikrokristaller. Förbered dig på wow-effekt, jämnare hudstruktur, åtstramade porer och GLOW! Upptäck mer och klicka hem produkten här. (länk till Apprl)

4. Exfolierande pads

Vi får inte nog av dessa exfolierande pads med peptider som håller huden ren, fräsch och fylld av lyster. Peptide 21 exfoliating peel från Peter Thomas Roth är en perfekt produkt för att få bort den sista envisa smutsen och väcka liv i hudens glow. Upptäck mer och klicka hem den här. (länk till Apprl)

LÄS MER:

Franska skönhetsprodukter – Beauty & Bubblor avsnitt 70

Beautyprodukter för kropp och hår – Beauty & Bubblor avsnitt 67

ELLEs beautyredaktör: 10 bästa solskydden för ansikte och kropp