Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Beauty alert – Prada lanserar makeup och hudvård

03 aug, 2023 
Det ikoniska modehuset tar monogramläppstiftet till nya höjder – nu lanseras makeup och hudvård under Prada Beauty. ELLE ger dig detaljerna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt du vill veta om skintints – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tipsBrand logo
Allt du vill veta om skintints – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tips

Dags att matcha nylonväskan med ett läppstift med Prada-monogram! För att Miuccia Pradas geniala signatur löper som en röd tråd genom modehusets nya beautysatsning är uppenbart.

För nu lanserar italienska modehuset Prada – som tidigare haft doft och parfym i sitt beautynamn – makeup och hudvård under Prada beauty.

Prada beauty
PRADA Beauty.

Det är omöjligt att inte känna Prada-andan i produkterna. Triangel-loggan och den futuristiska känslan som är modehusets signatur går igen i förpackningarna.

Annons

Majoriteten makeupprodukter och hudvården är refill och läppstiften bär med sig Pradas Saffiano-läderfinish och en helt ny doft skapad av mästerparfymören Daniela Andrier som också är näsan bakom märkets doftkollektion Les Infusions de Prada.

Makeupen är framtagen tillsammans med Global Creative Make-Up Artist för Prada Beauty, Lynsey Alexander.

Prada lanserar läppstift och ögonskuggor

Prada läppstift
PRADA Beauty.

Kollektionen består av 26 stycken momogrampräglade läppstift under namnet Monochrome i både hypermatta och mjuka matta texturer. Läppstiften kommer som refill, så själva etuiet behöver bara införskaffas en gång.

Annons
Prada ögonskugga
PRADA Beauty.

Sex stycken Dimensions – ögonskuggskvartetter där var och en är inspirerade av ett klassiskt Prada-tryck och där triangel-loggan går igen i siluetten.

Prada foundation
PRADA Beauty.

Du hittar också ett brett urval av 33 stycken toner Reveal foundation – toner som tagits fram med hjälp av AI för att täcka alla behov och nyanser. Kommer som refill.

Annons

Hudvård med Pradas signatur

Prada rengöring
PRADA Beauty.

Och som grundläggande hudvårdsrutin – tre stycken tre hudvårdsprodukter under namnet Augmented Skin med en rengöring, serum och crème (som även den kommer som refill).

Borstar och redskap från Prada beauty

Prada verktyg
PRADA Beauty.

I kollektionen finns även tio stycken makeupborstar och verktyg som lever och andas Miuccia Pradas futuristiska och livfulla signatur – redo att skapa makeupmagi.

Annons
Prada läppstift
PRADA Beauty.

Med andra ord dags att ladda nylonväskan eller necessären med säsongens absolut moderiktigaste makeup!

Kollektionen finns att köpa från och med 1/8-23 på Pradas hemsida (och förhoppningsvis snart i en fysisk butik i Sverige.)

.

Annons