Artikeln innehåller reklamlänkar

Bästa SPF-produkterna 2020 – Beauty & Bubblor avsnitt 65

Beauty & Bubblor SPF

Beauty & Bubblor avsnitt 65 bjuder på de ultimata SPF-produkterna och har gått igenom ett gäng olika alternativ med solskydd i fokus. Lyssna på avsnittet och shoppa årets bästa SPF-produkter från veckans produktlista.
08 april, 2020

 

Vårsolen skiner och Emma har råkat somna i solen – utan SPF! Eftersom många kommer att tillbringa påsken hemma och få årets första värmande strålar på sig gäller det att vara förberedd med solskydd. Därför viger Frida och Emma veckans avsnitt av Beauty och Bubblor till allas vår vän: solskyddet.

Bästa solskyddet 2020

Det blir en genomgång av olika styrkor, strukturer och färger – och som vanligt inom alla prisklasser. Det blir också en undervisning om vad egentligen SPF skyddar mot och hur man ska tänka när man ska applicera. Många lyssnare har hört av sig om solkräm som täpper till porer och därför tipsas det också om SPF för just problemhy. Dessutom lägger Emma en (kommande) “glow mask” live i podden – det vill du inte missa.

Beauty & Bubblor avsnitt 65 – lyssna på podden:

Produktlista med SPF-favoriter från avsnittet:

1. Foundation SPF 20, Max Factor

En hybrid-foundation med SPF 20 att testa är Mircacle second skin från Max factor. Spana in mer och klicka hem den här. (länk till Adtraction)

2. Foundation SPF 20, Bare Minerals

Men kika även in Bare pro liquid foundation SPF 20 från Bare minerals. Läs mer och klicka hem den här. (länk till Adtraction)

3. Primer SPF 50+, Make the Make

Primer med SPF 50+ = ja tack! Make the make har det smidiga sticket Physical filter primer SPF 50+ som ger en fin finish och skyddar under makeup. Spana in mer och klicka hem här. (länk till Apprl)

4. SPF-stick, Skincity

 

Även Skincity har ett smidigt SPF-stick i sitt egna sortiment. Nämligen Sun protection SPF 50 i en vacker solgul förpackning. Spana in mer och klicka hem den här. (länk till Apprl)

5. Serum SPF 50, Dr. Barbara Sturm

Säg hej till en denna Rolls-Royceprodukt som äntligen går att shoppa smidigt online för oss svenskar! Det är så klart serumet med solskydd, Sun drops SPF 50 från Dr. Barbara Sturm vi pratar om och den går att shoppa via Skincity. Spana in mer och klicka hem här. (länk till Apprl)

6. Ansiktsmist SPF 50, Filorga

Ansiktsmist med solskydd är aldrig fel! Med UV-bronze mist SPF 50 från Filorga får du högt solskydd, god doft och bra spray-stråle i samma veva. Spana in mer och klicka den hem här. (länk till Adtraction)

7. Mousse, Evy Technology

Evy Technology har en härlig mousse vid namn Daily repair mousse som gärna kan användas som en skön aftersun. Spana in mer och klicka hem den här. (länk till Adtraction)

8. Solskydd SPF 50, Skinceuticals

I SkinCeuticals sortiment finns den magiska Sheer mineral UV defense SPF 50 som är ett vattenfast solkydd med SPF 50 och färgad formula. Spana in mer och klicka hem den här. (länk till Apprl)

9. Solskydd SPF 50, Babor

För känslig hud som söker ett extra skydd är Protecting balm med SPF 50 från Babor en hejare att satsa på. Spana in mer och klicka hem den här. (länk till Adtraction)

LÄS MER:

Beauty & Bubblor: Oljeprodukterna du vill veta allt om

ELLEs beautyredaktör svarar på 7 vanliga frågor om hårvård

Så enkelt fixar du fina fötter hemma