Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Bästa skönhetsprodukterna i Juli

24 jul, 2014 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
skönhetbästjustnujuli

I varje nummer av ELLE tipsar skönhetsredaktör Carin Hellman om månadens nya härligheter. Självklart delar vi även med oss av det här på ELLE.se. Det här är listan över de 6 bästa nyheterna i Juli. Sommar-rouge, skrubb, och brynborste som gör din sommarhy ännu finare!

av CARIN HELLMAN

PR Black peel (BD)

1. Svartjobb

Det är över 100 år sedan Helena Rubinstein blev en av de första kvinnorna i skönhetsbranschen. Starka kvinnor styr fortfarande varumärket. Jag träffade nyligen global brand president Elisabeth Sandager, en dansk-fransyska som styrt märket mot renodlad prestigehudvård. En rad nyheter lanseras nu – bland annat vulkansvarta skrubben Black peel, 545 kr. Den appliceras på torrt ansikte, masseras över ansiktet och sköljs av. Voilà – silkeshy du blir beroende av.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Helena Rubinstein - Elisabeth Sandager Copenhagen april 2014
Skönhetsredaktör Carin Hellman och Elisabeth Sandager, global brand president för Helena Rubinstein.

ghd_aura_hair_dryer

2. Rätt riktning

En fön … Kan det göra så stor skillnad vilken man använder? tänker säkert ni. Ja, uppenbarligen! För det fluff och den glans mitt hår fick av Ghd:s senaste skapelse Aura var märkbart. Rent tekniskt ska det ha att göra med att utblåset är koncentrerat riktat till skillnad från traditionella fönar. 1 699 kronor må svida, men det ska sägas att min tidigare fön, i samma pris- klass, är lika effektiv efter tio år som när den inhandlades. Kvalitet håller i längden!

50 Eyebrow Brush HD

3. Proffsverktyg

Ett svenskt syskonpar står bakom nya proffsred-skapsmärket Morris & Luca – en serie kvalitetsborstar och penslar för perfekt makeup, till hanterbart pris. Vi älskar speciellt brynborsten, 160 kr, med en liten extra stålkam för grym definition.

James_Read_BB_Gradual_Tan_Face_Medium_25ml

4. Fiffig fejk

Brittiska brun-utan-sol-gurun James Read lanserar smartaste fusket – en sovmask med bus-effekt (vakna gyllenbrun!) och en BB-crème med pyttelite bus- och utjämnande effekt i ett. Säljs bland annat på Eleven.se.

Annons

L5128400 PALETTE BLEUS LUMIERE OPENED

5. Nu eller aldrig!

Är det någon gång under året man kan våga sig på en mer färgstark palett är det nu! ELLE älskar YSL:s sommarpalett Palette bleus lumière, 545 kr, att ackompanjera solbrun hy med.

BleuParadispackshotBD

6. Sommarsplash!

Fransyskan Terry de Gunzburg levererar två sommarfavoriter. Säsongens mest spännande parfym Bleu paradis, 545 kr, doftar nytvättad men utan den kemiska känsla den typen av doft ofta har. Cheek to cheek, 345 kr, är ett ”tonat vatten” som duttas på kinden för naturlig rougeeffekt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons