Artikeln innehåller reklamlänkar

Årets 7 glammigaste skönhetsprodukter till nyårsfesten

nyårsprodukter 2019

Fira in julen eller avsluta året med några av de allra stilsäkraste och glammigaste makeup-produkterna. Lösögonfransarna med extra allt, disco-looken eller det metalliska läppstiftet – här är makeupen som snabbt ger mesta och bästa partyeffekt!

Guld, glitter, lösögonfransar och metalliska läppstift! Snart är tiden för att gå all-in på makeupens allra härligaste och mest iögonfallande produkter. För är det någon gång man ska satsa extra på just glow och glitter är det nu.

ELLEs beautyredaktör Carin Hellman listar årets allra glammigaste makeup-trender och produkter för jul och nyårspartyt!

1. Metalliska läppstift

Nars Studio 54-kollektion

Nars fantastiska Studio 54-kollektion

OM du ska bära något på läpparna nyårsnatten 2019 är det säsongens absoluta läpptrend – det metalliska läppstiftet. Nars fantastiska Studio 54-kollektion är pepprad med det mest glammiga glitter du kan hitta, även för ögonen i form av ögonskuggspalett.

Finns att köpa här. (länk till butik)

2. Lösögonfransarna

Sweed lashes är bara bäst på sofistikerade och lättapplicerade lösögonfransar. Sultry corner är ett par av fransarna från Sweed lashes samarbete med brittiska makeup-artisten Nikki makeup.  En perfekt, sofitiskerad 3D-frans där lite extra franslyft i yttre fransvrån.

Finns att köpa här.  (länk till butik)

3. Metallisk ögonskuggspalett

Enchanted mysteries

Lind Hallbergs Enchanted mysteries.

Linda Hallberg är fantastisk på just partymakeup – hennes nya ögonskuggspalett Enchanted mysteries är en riktig sprakande glitterdiamant med fyra skuggor med mäktigt mycket glitter.

Finns att köpa här. (länk till butik)

4. Glittrande nagellack

ISadora nagellack Glitter nails

Isadora Glitternails Nr 923.

Isadora står för årets allra glittrigaste DYI-manikyr: Glitter nails och Nr 923 är deras discokula till nagellack som passar till allt – oavsett om det blir svart eller glitterstass till klänning i nyår.

Finns att köpa här. (länk till butik)

5. Glittrigt glossiga läppar

Macs läppglans Grand illusion glossy liquid lipcolou

Macs Grand illusion glossy liquid lipcolour.

Ta-da! Vill du kombinera sparks och glans är Macs Grand illusion glossy liquid lipcolour din bästa vän vid tolvslaget. Färgen Dance all night är en holografisk rosa med högsta glamfaktor för festen!

Finns att köpa här. (länk till butik)

6. Glow för ansiktet

Hourglass Ambient lightening edit.

Hourglass palett Ambient lightening edit.

Ska du bara köpa en highlighpalett – överväg überlyxiga Hourglass Ambient lightening edit i tonen Ghost. En palett med sex stycken highlighters, bronz och rouge för en bas med ultimat glow. En palett för allt och alla och alla tillfällen.

Finns att köpa här.  (länk till butik)

7. Glittrande guldgelé

Dior Geleé d'Or

Diors kroppsglitter Geleé d’Or.

J’adore, Dior! Geleé d’Or är en magisk kroppsgelé med perfekt skimmer och ljuvlig väldoft av en av Diors mest älskade dofter, J’adore. Applicera på armar och dekolletage som perfekt nyårsavslutning och komplement till makeupen.

Finns att köpa här. (länk till butik)

LÄS MER:

ELLEs beautyredaktör: Här är 2019 års bästa foundations

ELLEs beautyredaktör: Här är 2019 års bästa mascaror