Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Amen! Byredos nya ljus tar oss till kyrkan

18 nov, 2016 
Stämningsfulla juletider är på ingång – och till det vill vi inget hellre än tända Byredos kyrkliga doftljus!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Mer än någonsin behöver vi ljus i mörkret – och oavsett om man besöker en kyrka eller inte är vi otroligt sugna på Byredos nya julkolletion Saints Altar collection. En serie med tre doftljus, inspirerade av kyrkans klassiska altarljus.

Inspirationen till de tre doftljusen Altar, Rosewater och Incense är alla plockade från grundaren Ben Gorhams barndom och uppfostran i en katolsk familj: ”Kyrkan och dess dofter har alltid varit ett starkt minne för mig”, berättar han. Ljusen är en symbol för trygghet, visdom och evigt liv.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Till skillnad från de klassiska altarljusen som tänds i kyrkan är dessa tre doftsatta med mjuka doftnoter som bär med sig känslan från religösa ritualer; rosvatten, rökelse och tränoter. Finns att köpa nu på bland annat Byredos hemsida, 950 kr/styck.

byredo ljus
Annons